BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.439,83
HABER /  MAGAZİN

Ebru Şallı Tan'dan neden boşandı?

Ebru Şallı ve Harun Tan'ın neden boşandığını Şallı böyle anlattı

Abone ol

Ebru Şallı ile Harun Tan ünlüler aleminin örnek çiftiydi. Haliyle 11 yıllık evlilik tek celsede sonlanınca magazin dünyasını dedikodular sardı. En çok da aldatma iddiaları konuşuluyor. Ebru Şallı'nın nafaka ve mal istememesi de kuşku yarattı.

Peki ne oldu? Ünlü çift bir anda niye boşandı? İşte soruların tamamının yanıtı;

ebru-şalli.jpg

"KAVGASIZ AYRILDIK"

Harun Tan’la 11 yıllık evliliğini tek celsede noktalayan Ebru Şallı, kendilerini yaşadıkları fikir ayrılıklarının bu noktaya taşıdığını söyledi ve ekledi: “Aramızda kavga yok.”

ALDATTI MI?

Ebru Şallı sürpriz bir kararla nafakasız boşanınca ortalığı bu dedikodular sardı. Şallı aldatma iddiası için şunları söyledi;

"Asla ikinci kişiler yüzünden biten bir evlilik değil bu. Onu geçin bu konuda Harun’un hakkını yiyemem. Beni bunca yıllık evliliğimde asla küçük düşürmedi. Bir kadının gözünün içine bile bakmadı. Hakkını asla yiyemem, yemem!

NİYE NAFAKA ALMADI?

"Nafaka konusuna gelince; evet herkes çok şaşırdı. Hatta arkadaşlarım arayıp “Ne kadar aldın? Yıllarını verdin neden para almıyorsun? En güzel zamanlarını bu evlilik için harcadın” dedi. Hatta hâkim, “Emin misiniz Ebru Hanım, hiç bir şey istemiyor musunuz?” dedi. O benim çocuklarımın babası. Benim Harun’dan yana hiçbir şüphem yok. O yüzden bu nafaka işlerine girerek çirkinleştirmek istemedim. Saygılı bir şekilde boşanalım istedim. Aramızda mal paylaşımı konusu geçmedi, konuşmadık bile.

HALA AYNI EVDEYİZ

turkiye-nin-super-anneleri-ebru-salli-unlu-anneler-1265089.jpgŞu an hâlâ aynı evdeyiz. Yakında ben kendi evime çıkacağım. Daha küçük, daha mütevazı bir eve. Ben para kazanıyorum, param var. Ekmeğimi taştan çıkarırım. O yüzden hiçbir sorunum yok. İnsanlar bana “Kaç para kopardın?” diyor. Gerçekten sevimsiz bir cümle. Biz kendi aramızda bile konuşmadık bunları. Boşanmaya Harun ile birlikte gittik, birlikte döndük. Biz gayet normaliz. Ne bir kavga ne bir kötü söz. Asla hiçbir şey yaşanmadı.

ÇOCUKLARI BÖLÜŞTÜLER Mİ?

Çocukları Beren'in velayeti babasına, Pars'ın velayeti Ebru Şallı'ya verilince bu da dillere düştü. Ebru Şallı bu konuda şunu söyledi;

"Beren’in yurtdışında spor çalışmaları devam ettiği ve bununla da Harun ilgilendiği için böyle bir durum söz konusu oldu. Yani bunda bir sorun yok. Herkes neden bunu garipsiyor anlamadım. Çocuklarımın babası Harun. Onları ayırma gibi bir durum da yok. Sadece yurtdışı gidiş gelişlerinde sorun olmasın, oradaki okulda sorun yaşanmasın diye yapılan bir şey. Bunun altında biz art niyet aramıyorken insanların araması garip. Onlar kardeş asla bir ayrılma images.20130715103316.jpgdurumu olamaz. Bir sıkıntı yok. Zaten çocuklar benimle yaşıyor.

NİYE BOŞANDILAR? : EVLİLİK YORULDU

Evlilikler yorulabiliyor. Ben de hayatımı 3 erkekle geçiriyorum. Uzun süredir Harun ile konuşuyorduk. Ben biraz olayların hızlı gelişmesini istedim. Ama ne kavga, ne tartışma, ne çirkin bir muhabbet. Hiçbir şey yaşamadık. Yaşamayacağız da. Harun’un sonsuza kadar mutlu olmasını istiyorum. Harika bir insan. Yakınımızdaki herkes ileride bir araya geleceğimizi düşünüyor. Kısmet tabii bilemeyiz.

HARUN TAN NE DEDİ?

Boşanma davasının ardından büyük oğlu Beren’le şehir dışına çıkan Harun Tan ise sessizliğini koruyor. Tan, ayrılıkla ilgili sorular karşısında “Uzun bir süre bu konuda konuşmayacağım. Düzgün bir evlilik, düzgün bir ayrılık sonrasında düzgün bir anne-baba ilişkisi olamaz mı bu dünyada?” demekle yetindi.

pars-beren.jpg