BIST 10.336
DOLAR 32,20
EURO 34,75
ALTIN 2.449,42

Dolar ne kadar çeyrek altın fiyatları bugün

Dolar ne kadar çeyrek altın fiyatları bugün

Dolar ne kadar altın fiyatları bugün son durum canlı dolar kuru ve altın fiyatlarıyla internethaber.com'da. Dolar/TL bugün 3.60 lira seviyesinden işlem görürken, çeyrek altın fiyatı bugün 240 lira oldu.

Dolar ne kadar çeyrek altın fiyatları bugün

Dolar kaç TL? Dolar kuru ne olur? Dolardaki düşüş sürecek mi? Dolar/TL tahminleri ve dolar yorumları ne diyor soruları piyasaların gündeminde. Dolardaki hareketin doğrudan etkili olduğu altın fiyatları da vatandaşın yakın markajında. Kapalıçarşı altın fiyatları dolar kurundaki hareketlilikten nasıl etkileniyor? Çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar sorularının yanıtlarına internethaber.com'dan ulaşabilirsiniz. Bankalararası piyasada dolar 3,60 civarında hareket ediyor. Euro da 3,80'in üzerinde işlem görüyor. Altının ons fiyatı 3,5 ayın zirvesine yakın seyrediyor. Kapalıçarşı'da gram altın 145 lirayı aşarken, çeyrek altın 240 liradan satılıyor. Hem altın hem de dolar piyasasının gözü bugün ABD'de. Piyasalar ABD Başkanı Donald Trump'ın bugün Kongre'de yapacağı konuşmada vergi indirimleri ve altyapı harcamaları konularında vereceği mesajları bekliyor.

Dolar ne kadar çeyrek altın fiyatları bugün

DOLAR YORUMLARI'na baktığımızda ise Analistler, teknik açıdan, dolar/TL için 3,6150 seviyesinin önemli direnç konumunda olduğunu, bu seviyeyi aşmadığı sürece alımların güçlenmesini beklemediklerini belirtiyor. Hatırlanacağı üzere, Merkez Bankası'nın ocak ayından bu yana uyguladığı sıkı likidite politikası ve gelişmekte olan ülke para birimlerine ilişkin artan risk iştahı ile dolar/TL tarihi zirve olan 3.9417'den yönünü aşağı çevirerek geçen hafta 3,5560'a kadar gerilemişti.

Dolar ne kadar çeyrek altın fiyatları bugün

Türk Lirası bugün gelişen ülke para birimleri arasında dolara karşı en fazla değer kaybeden para birimi oldu. Bugün yurtiçinde Ocak ayı dış ticaret verisi açıklandı. Dış ticaret açığı Ocak'ta %10,3 artarak 4.31 milyar dolar oldu, ihracat %18,1, ithalat %15,9 arttı.

Dolar ne kadar çeyrek altın fiyatları bugün

ABD'DEN GELECEK VERİ DOLARI NASIL ETKİLER? ABD'de ise 16:30'da 4. çeyrek GSYH verisi ve Tüketici Güven Endeksi izlenecek. Büyümenin %1.9'dan %2.1'e revize edilmesi bekleniyor. Uzmanlar tahminlerin üzerinde gelecek verinin dolar için pozitif olabileceğini belirtiyor. Fed üyelerinden John Williams'ın bu akşam saat 23.30'da konuşma yapması bekleniyor. Dün konuşan Dallas Fed Başkanı Kaplan, Fed'in faizleri kademeli bir şekilde artırırken sabırlı olması gerektiğini söyledi. Öte yandan Fed'in Mart ayı toplantısında faiz artırımına gitme ihtimali yüzde 50'ye yükseldi.