BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.443,52

Dişilik

 

 

 Seda Diker"in adını duydunuz mu bilmiyorum? Lotus Kadınlar Kulübünü?  Ben size çok özetle neler yaptıklarından sadece bir tanesini anlatacağım. Günümüz şartlarında biz kadınlar dişi olmayı unuttuk. Dişilik deyince bunun seksilikle karıştırılması zaten en büyük yanlıgı.

 Dişi olmak seksi olmak demek değil. Bir defa en önce bunu öğretiyor. Ve dişi olmayı unutan biz kadınlara da bunu tekrar hatırlatıyor.

 Para kazanma derdine düştüğümüzden beri, ayakta kalma ve kariyer (bunlar kötüdür demiyorum yanlış anlaşılmasın), dişi olmayı unuttuk. Belki de bu yüzden erkekler de eril olmayı unuttu.

 Buluşulacak diyelim... Anadolu yakasında oturuyoruz, avrupa yakasında buluşacaksak, sen beni almaya gelme, ben gelirim  deyiveriyoruz. Basit hemen hepimizin yaptığı şeyler bunlar. Sonra... sonra akşam eve takside dönen yalnız kadınlar... Arkasından eve vardın mı diye sormayan erkekler. Çok duymuştur kadınlar  bu hikayeleri.

 Sonra vızıldayarak ağlayan kadın hikayeleri. Ama bana öyle yaptı da böyle yapmadı da...

 Ekadın seçer diyor Seda Diker. Aslında o da demiyor. Doğamız bu. Ancak erkek avcıdır. Bırakın sizi tavlamak için uğraşsın. Oysa günümüzde bu da mümkün değil. Bütün çekler açık... Ne yaşanıyorsa 2-3 ay içersinde yaşanıyor.

 Erkeğin kadını duygusal, bedensel, zihinsel ve ruhen doyurması gerekiyor. Tüm bunlar olduğunda kadın mutlu olabiliyor. Erkeklerin kadınları anlayamaması da burdan kaynaklanıyor. Hiçbir şeyi eksik değil niye mutlu değil anlayamıyorum, bu kadınlar da anlaşılmaz lafları burdan çıkıyor.

 Çünkü kadın duygusal olarak doymak istiyor. Zihinsel olarak da. Bazen belki de saatlerce konuşup fikir alış verişinde bulunmak istiyor. Zekasına karşılık verebilecek bir zeka arıyor. Ya da bazen ruh doygunluğu ve takamülünü tamamlayabileceği onunla aynı dili konuşabilen bir erkeği arıyor.

 Ancak dişilik, kadına kadın olduğunu hissettiren güzel bir duygu hanımlar. Bir günlük eğitimde Seda Diker altın bileziğinizi kolunuza takmanıza yardımcı oluyor. Uygulama size kalmış.

 Kadının kadın, erkeğin erkek gibi hissettiği, dişi ve eril olarak tam bütünlük içersinde yaşayacağınız bir ilişkiyi inşa etmek sizin elinizde. Yeter ki, kadın olduğunuzu bir kenara itmeyin ya da bundan korkmayın...