BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan Arene'da salon girişinde halka seslendi

AK Parti'nin 3. Olağanüstü Büyük Kongresi, bugün Ankara Arena'da yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan salonun girişinde halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurucusu olduğu partiye 998 gün sonra yeniden genel başkan olacağı kongre başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi kongrenin yapıldığı salonun girişinde halka seslendi. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Fili bir ayrılığımız vardı ama bugün yine sizlerle beraberiz. Sevgili yol arkadaşlarım. Sizlerin heyecanı heyecanımız coşkunuz coşkumuzdur. Bu kongredeki heyecanı paylaşmak için buradasınız. İzmir'den gelen bir minibüste kaza olması bizleri üzdü yaralılarımıza şifalar diliyorum. İçeride bunalan bir hava var onu rahatlatalım istiyoruz. Uzun ince bir yoldayız dedik ya, gidiyoruz gündüz gece dedik ya inşallah gece gündüz yürümeye devam edeceğiz. Emaneti bugüne kadar taşıyan Binali Yıldırım Beye teşekkür ediyorum.

Unutmayın bizim kapı kapı dolaşma geleneğimiz var. Çok çalışacağız ve üzerimizdeki spekülasyonların sandıkta cevabını vererek yok edeceğiz.

Sitene Ekle