BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01
MEDYA

Çukur'da Yamaç'tan Vartolu'ya acı sürpriz!

Çukur'un 7. bölümünde Yamaç Koçovalı, düşmanı Vartolu'yu Mihriban türküsüyle vurdu! Çukur'un 7. bölümündeki Yamaç ve Vartolu sahneleri nefesleri kesti!

Çukur’un dün akşam ekrana gelen 7. bölümünde, mahallede Mihriban türküsünün çaldığını duyan Vartolu’nun tepkisi sert oldu. Berber Muhittin sayesinde Yamaç, sürpriz şekilde Vartolu’nun zayıf noktasını buldu. Vartolu’nun bu kadar canını sıkan türkü, “Mihriban kim?” sorusunu akla getirdi.

Yamaç’ın ihbarıyla polis oyuncakçıya baskın yaptı. Yapılan baskınla Çukur’un hazırlıksız olduğunu gösteren Yamaç, bir yandan da Emmi ve Paşa’yı takip ettirdi. Vartolu-Yamaç atışmasını sıkça gördüğümüz bölümde Yamaç, mahallenin eski haline dönmesi için mahalleliyi uyardı. Yamaç, kusursuz planıyla da Vartolu’nun uyuşturucu sevkiyatını önledi.

Sena, Yamaç’ı ilk defa sahneye çıktığı mekana götürerek, Yamaç’ın eski anılarını canlandırdı. Meke ve Celasun’un birbirine silah çektiği sahne nefesleri kesti. Yamaç, baba mesleğini devralarak Sena’yla birlikte pazar tezgahının başına geçerken, uzun zaman sonra mahalleye inen İdris’i halk coşkuyla karşıladı.

Sitene Ekle