BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Cübbeli Ahmet Hoca, Ahmet Hakan'ı Demirtaş'ın sazıyla vurdu

Cübbeli Ahmet Hoca, HDP'yi eleştirirken sözü bir anda Ahmat Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında saz çalan Selahattin Demirtaş'a getirince bakın konuşması nasıl son buldu.

Cübbeli Ahmet Hoca, Ahmet Hakan'ı Selahattin Demirtaş'ın sazıyla vurdu.


Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün son sohbetinde HDP'yi eleştirirken Ahmet Hakan'a da gönderme yapmayı ihmal etmedi. İşte o açıklamaları:


Ahmet Hakan'a: 'O gitarın sapı ne olacak'


'Süleyman Soylu bakanımız ‘Gideceğim Mart’a Nisan’a kadar oralarda yatacağım kalkacağım, eve bile dönmeyeceğim bu işi bitirene kadar’ dedi. Başladı işte operasyonlar, kayyumlar, atanmalar. Ne güzel söyledi; ‘Bir tane PKK’nın adına bile anamayacak kimse’ dedi. ‘O hale getireceğiz’ dedi. Yarabbi o günleri görmeyi nasip eyle. Neydi ya televizyonlara çıkarıyorlardı bu adamları, bu eşkıyaları, bu teröristleri. Ahmet Hakan gitar çaldırıyordu. Hadi çaldırsın şimdi, o gitarın sapı ne olacak. Ya sen vatan haini misiniz arkadaş? Bu PKK’cıları, bu teröristleri bütün televizyonlarda, o mason kanallarında cayır cayır öne çıkardılar. Barajı aştırmak için yırtındılar parçalandılar. Yarabbi kurban olduğum sen bize acıdın, bizi bölünmekten muhafaza edeceksin.'

Sitene Ekle
Etiketler