BIST 10.168
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.401,35

Carolin fena fırçaladı

Carolin fena fırçaladı

Öyle bir fırça attı kiöyle bir geçer zaman ki'nin carolin'i wilma elles, kendisine yer bulmak için müşterileri masadan kaldıran kafe sahibini fırçaladı.öyle bir geçer zaman ki dizisinin carolin'i wilma elles, geçtiğimiz hafta içi galata'da bir kafeye gitti. kafenin manzaralı masalarının dolu...

Carolin fena fırçaladı

ÖYLE BİR FIRÇA ATTI Kİ

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Carolin'i Wilma Elles, kendisine yer bulmak için müşterileri masadan kaldıran kafe sahibini fırçaladı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Carolin'i Wilma Elles, geçtiğimiz hafta içi Galata'da bir kafeye gitti. Kafenin manzaralı masalarının dolu olduğunu gören Elles, oturmaktan vazgeçince, mekânın sahibi, "Bir saniye lütfen" diyerek ünlü oyuncunun gözü önünde müşterileri yerlerinden kaldırdı. Duruma çok sinirlenen Wilma Elles, kafenin sahibine, "Nasıl böyle bir şey yaparsınız?" diye bağırıp müşterilerden özür dileyerek mekândan ayrıldı. (Habertürk)

Carolin fena fırçaladı

SÖZLEŞMEYE AŞK MADDESİ


'Küçük Sırlar' adlı dizide 'Su' karakterini canlandıran ünlü oyuncu, 4 gün Madrid'de 3 gün İstanbul'da yaşayacak

G.Saray'ı artık 'kafasında bitiren' Arda Turan, İspanya'ya gitmek için gün sayıyor. Arda'nın Madrid'de yaşamaya başlaması sevgilisi Sinem Kobal'ın da hayatını doğal olarak değiştirecek.

İspanyol basınında David-Victoria Beckham çiftine benzetilen Arda-Sinem, bu yaz evlendikten sonra Madrid'de yaşayacakları evi de aramaya devam ediyor. Ancak Sinem Kobal, bir ayağının Türkiye'de olmasını ve kariyerini sürdürmek istiyor.


KÜÇÜK Sırlar adlı dizide 'Su' karakterini canlandıran Kobal, Madrid'e gittikten sonra da çalışmaya devam edecek ancak eskisi kadar yoğun bir tempoda değil.
GENÇ oyuncunun yakın çevresine, 'Dizilerden uzak kalmak istemiyorum. Ama tabii ki eskisi kadar yoğun tempoda çalışamam. İspanya'ya gittiğim zaman haftanın 4 günü orada kalacağım. 3 gün de Türkiye'ye gelip dizilerde oynayacağım. Yapacağım sözleşmelere de '3 gün çalışır' maddesini koyduracağım' dediği öğrenildi.

Carolin fena fırçaladı

'O BENİ ISIRIYOR, ARTIK BEN DE KARŞILIK VERİYORUM'
Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Cihan Ünal,katıldığı bir televizyon programında Hande Ataizi'nin kendisini ısırdığını söyledi

Cihan Ünal, birlikte rol aldıkları "Özel Hayatlar" adlı oyunda partneri Hande Ataizi'nin kendisini rolüne fazla kaptırdığını ve kolunu morartana kadar ısırdığını söyledi.

Carolin fena fırçaladı

SELMA MERTER VE ATHENA GÖKHAN YANYANA

Ünlü şarkıcı Teoman'ın eski sevgilisi Selma Merter önceki akşam Cihangir'de Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'la görüntülendi.

Fotoğrafları çekilirken panikleyen ikili, sorulara cevap vermedi. Gökhan Özoğuz, gazetecilere, "Bizi mi takip ediyorsunuz? Korkuttunuz bizi" diye tepki gösterdi...

Bora Bağcıbaşı / habertürk