BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.244,00
MEDYA

Çağatay Ulusoy’un dizisi The Protector’un yayın tarihi belli oldu!

Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi The Protector (Hakan: Muhafız), 14 Aralık’ta bütün dünya ile aynı anda izleyiciyle buluşacak.

Netflix'in yayınladığı The Protector'un resmi fragmanı, izleyiciyi farklı bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi The Protector (Hakan: Muhafız), 14 Aralık’ta bütün dünya ile aynı anda izleyiciyle buluşacak.

Dizide sıradan ve genç Hakan’ın tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesi ve yaşantısının bir anda altüst olarak epik bir maceraya adım atmasını izliyoruz.Geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul’da Hakan aslında hikayenin başında Kapalı Çarsı’daki bir esnaftan farksız herhangi bir genç. Oysaki çok kısa zamanda doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle onu çok başka bir dünya bekliyor olacak. Hakan kendisi için çizilmiş kaderine nasıl tepki verecek, kendisi ondan beklenen son muhafız olabilecek mi?

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği fantastik drama türündeki dizinin kadrosunda, ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal, Burçin Terzioğlu ve Yurdaer Okur yer alıyor. The Protector, Türkçe ismiyle Hakan: Muhafız’ın yapımcılığını Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.

Sitene Ekle