BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.438,47

Burcu Esmersoy köşeyi döndü servet kazanacak

Burcu Esmersoy köşeyi döndü servet kazanacak

Burcu Esmersoy, kıyafetlerini sosyal sorumluluk projesi kapsamında satışa çıkardı. Güzel sunucu, sorular üzerine, borsa gibi yatırım enstrümanlarını riskli bulduğunu, parasını gayrimenkule yatırdığını açıkladı.

Burcu Esmersoy köşeyi döndü servet kazanacak

Burcu Esmersoy, kıyafetlerini sosyal sorumluluk projesi kapsamında satışa çıkardı. Artık eskisi kadar kıyafete para harcamadığını belirten güzel sunucu, sorular üzerine, borsa gibi yatırım enstrümanlarını riskli bulduğunu, parasını gayrimenkule yatırdığını açıkladı. Esmersoy, “Zor kazanıyorum ve parayı görmek istiyorum” diye konuştu. Nişantaşı’nda aldığı evin bulunduğu binanın kentsel dönüşüme girdiğini belirten ünlü sunucu, “Kentsel dönüşüme girecek yerden almışım. Yan apartmandakilerle anlaşabilirsek büyük yaşadık” dedi.

Burcu Esmersoy köşeyi döndü servet kazanacak

BURCU ESMERSOY KİMDİR? Burcu Esmersoy, 2 Ekim 1976 yılında İstanbul'da doğmuştur.Annesinin ismi Kamile babasının ismi ise Timur'dur. Çerkez kökenli bir sunucudur.Annesi ile babası o henüz 4 yaşındayken ayrılmışlardır. Ablası ve babaanesinle beraber yaşamıştır. Beşiktaş Lisesi'ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi'ne giren Esmersoy, bu okulda Turizm İşletmeciliği okudu ve bu bölümden mezun olmasının ardından New York Üniversitesi'nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı.

Burcu Esmersoy köşeyi döndü servet kazanacak

1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu. 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem adlı klipte Didem karakterinde oynamıştır. Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı.

Burcu Esmersoy köşeyi döndü servet kazanacak

Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı ve filmdeki dansıyla büyük beğeni topladı. Burcu Esmersoy, iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor. Burcu Esmer Ferrari Reklam Pazarlama Sponsor müdürü ile 2005 tarihinde Paris'te evlenmiştir.2008 tarihinde ise ayrıldılar.