BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24
HABER /  MAGAZİN

Bu Tarz Benim 21 Kasım Özlem yarışmaya bu yüzden katılmış!

Ekranların en çok sevilen ve takip edline yarışması Bu Tarz Benim'de yine olay vardı. Sivri dilli yarışması Özlem Özden yarışmaya neden katıldığını açıkladı.

Abone ol

Gün geçmiyor ki Bu Tarz Benim'de bir olay yaşanmasın. Tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Bu Tarz Benim yarışmasının 14 Kasım Cuma günü yayınlanan bölümü yine olaylı geçti.

Yarışmanın dünkü bölümüne en popüler isimlerinden biri olarak gösterilen ve fenomen haline gelen sivri dilli yarışmacı Özlem Özden ile Ayşegül Melisa Doğan arasında geçen tartışma damga vurdu.

bu-tarz-benim.20141121083231.jpg

Özlem Özden'in yarışmaya televizyon programı sunmak için katıldığını söylemesi Ayşegül Melisa Doğan'ı çıldırttı.

İŞTE YARIŞMADAKİ O ANLAR 

YARIN ELEME GECESİ, KİM GİDECEK?

Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu? Tüm bu soruların yanıt bulacağı ekranların en tarz programı "Bu Tarz Benim", hafta içi her gün yeni bölümleriyle, Cumartesi günü ise heyecan dolu ‘Eleme Gecesi’ ile Show TV’de!


bu-tar-benim.jpg

Yapımcılığını Production House’un sunuculuğunu ise Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor...

Hafta içi her gün kendi belirledikleri konseptte giyinerek tarzlarını sergileyen yarışmacılar, jüriden tam not alarak en çok yıldızı topluyor.

Büyük ödüle sayılı haftaların kaldığı Bu Tarz Benim’de en çok yıldızı toplayan yarışmacılar, Cumartesi akşamı yayınlanacak olan ‘Eleme Gecesi’nde koruma altına girerek elenmekten kurtuluyor. "Bu Tarz Benim", hafta içi hergün saat 15.45’te yeni bölümüyle, Cumartesi günü saat 20:00'de ise heyecan dolu ‘Eleme Gecesi’ ile Show TV’de..!

YILDIZLARI KİM TOPLAYACAK?

Jüriden geçer puan alanlar, her gün bir yıldız toplayacak ve cuma gününe dek en çok yıldızı toplayan 3 yarışmacı, hafta sonuna koruma altında girerek elenmekten kurtulacak.