BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.244,00

Bu hafta vizyona girecek filmler

Bu hafta vizyona girecek filmler

Hafta sonunu film izleyerek geçirmek isteyenler için işte yepyeni filmler..

Bu hafta vizyona girecek filmler

Ejder Kılıcı
Daniel Lee'nin yönetmenliğini yaptığı Çin yapımı "Ejder Kılıcı"nda, başrolleri Jackie Chan ile Adrien Brody ve John Cusack gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken film, Çin sinemasının en yüksek bütçeli yapımı olma özelliğini taşıyor.

Hikayesi günümüzden 2 bin yıl öncesinde geçen tarihi ve aksiyon türündeki filmin konusu kısaca şöyle:

"Romalı bir general olan Lucius, kötü ve hırslı bir lider olan Tiberius'un kendi babasını öldürüp kardeşi Publius'u da kör etmesinin ardından Publius'u yanına alarak bir grup askerle Çin'e doğru kaçar. Burada Vahşi Kazlar Kapısı denen yerde Huo An adlı bir komutanla tanışır ve birbirlerinin saygısını kazanırlar. Bu esnada Tiberius da İpek Yolu'nu kontrol altına almak için büyük bir orduyla sefere çıkmıştır. Huo An ve Lucius, Tiberius'u durdurabilmek için güçlerini birleştirmeye karar verirler."

Bu hafta vizyona girecek filmler

Geniş Aile: Yapıştır
Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz'ın başrolünde oynadığı filmin yönetmenliğini Ömer Uğur üstlendi.

Komediseverleri sinema salonuna çekmeyi hedefleyen filmde, babaannesinin hastalanması üzerine tedavi için yeterli parayı bulmaya çalışan Cevahir'in, bulduğu define haritası ardından yaşanan gelişmeler anlatılıyor.

Bu hafta vizyona girecek filmler

Korku Terapisi
Oscar ödüllü yönetmen Alejandro Amenabar'ın yönettiği filmde Emma Watson, Ethan Hawke, Aaron Ashmore ve David Thewlis rol aldı.

1990 yılında Minnesota'da geçen gerilim türündeki filmin konusu şöyle:

"Genç bir kadın olan Angela Gray, babası John tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etmektedir. Vakayı araştıran dedektif Bruce Kenner, sonunda John'un suçunu itiraf edişine tanık olur, ancak tuhaf bir şekilde olaya dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Konuyla ilgilenmesi için ünlü psikiyatr Dr. Raines'den yardım istenir. Doktorun çabaları, bütün ülkeyi ilgilendiren çok farklı bir gizemi açığa çıkaracaktır."

Bu hafta vizyona girecek filmler

Hayat Öpücüğü
Şenol Sönmez'in yönettiği, Ali Sunal, Hatice Şendil, Ayda Aksel ve Ahmet Saraçoğlu'nun oynadığı "Hayat Öpücüğü" izleyiciyle buluşacak.

Romantik komedi türündeki film hastalık hastası bir adamla yaşam dolu bir genç kızın ilişkisini ve bu ilişkiyle yaşadıkları değişimi anlatıyor.