BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,92
ALTIN 2.437,65

Bu hafta hangi filmler vizyonda?

Bu hafta hangi filmler vizyonda?

20 Kasım haftasında 2'si yerli toplamda 6 yeni film vizyonda!

Bu hafta hangi filmler vizyonda?

Hafta sonu sinemaya gitme niyetindeyseniz sizler için hazırladığımız vizyonda bu hafta yazısına göz atmayı ihmal etmeyin. Bu hafta 2015 yılının önemli sinemasal hadiselerinden biri olan Açlık Oyunları'nın son filmi Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 uzun bir bekleyişin ardından vizyona girdi! Gösterim tarihi gelmeden önce kısa videolar, posterler ve çeşitli içeriklerle takipçilerini ateşleyen Açlık Oyunları 302 kopyayla sinema salonlarındaki yerini alıyor. Türk sinemasında popülerliğini yükseltmeye devam eden korku filmlerine yeni soluk kazandıracak olan Hüddam da vizyona giren filmler arasında. Haftanın ikinci yerli filmi ise Pırdino Sürpriz Yumurta. Bu haftanın diğer vizyona giren filmleri ise Angelina Jolie ve Brad Pitt'in başrolde yer aldığı Hayatın Kıyısında; Nicole Kidman, Julia Roberts ve Chiwetel Ejiofor'un başrolde yer aldığı Gizemli Gerçek ve Annem.

Bu hafta hangi filmler vizyonda?

AÇLIK OYUNLARI: ALAYCI KUŞ - BÖLÜM 2 Suzanne Collins'in çok satan romanından beyazperdeye adapte edilen Açlık Oyunları serisinin son filmi olan Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2, büyük bir bekleyişin ardından vizyonda! Francis Lawrence'ın yönetmenliğini üstlendiği son filmde Snow'a karşı başkaldırış şiddetlenmiş, Katniss artık tamamen hayatta kalmak için ve geleceği kurtarmak için savaşacaktır. Jennifer Lawrence'ı başrolde izleyeceğimiz filmde Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Jeffrey Wright, Stanley Tucci, Donald Sutherland gibi isimler yer alıyor.

Bu hafta hangi filmler vizyonda?

HÜDDAM Haftanın yerli korku-gerilim filmi Hüddam, yerli korku filmlerinde alışılagelmişin dışına çıkıyor. Film Anadolu'da geçen klasik hikayelere odaklanmak yerine, çok tanrılı dinlere ve sonrasında gelen Kuran-ı Kerim tarafından yasaklanan öğretiyi konu alıyor. Murat Özen'in senaryosunu kaleme aldığı filmde Utku Acar yönetmen koltuğunda oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Fatma Hun, Murat Özen, Çağrı Duran, Eray Logo, Hande Oktan, Alaattin Maral, Uğur Mamuk gibi isimler yer alıyor.

Bu hafta hangi filmler vizyonda?

HAYATIN KIYISINDA Hollywood'un önemli oyuncularından olan Angelina Jolie ve Brad Pitt'i yeniden bir araya getiren Hayatın Kıyısında, evlilikleri kötü ilerleyen Roland ve eşi Vanessa'nın hayatına odaklanıyor. "Kan ve Aşk" ve "Boyun Eğmez" filmleriyle kamera arkasındaki yeteneklerini gösteren Jolie, Hayatın Kıyısında filmininde yönetmenliğini üstleniyor. Jolie ayrıca filmin senaryosunuda kaleme alıyor.