BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

'Bir melek' fotoğrafı attı olay oldu

Sosyetik güzel Kendall Jenner instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile ünlü markaya mesaj yolladı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Sosyetik güzel Kim Kardashian'ın küçük kardeşi Kendall Jenner'ın sosyal paylaşım sitesi instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı olay oldu. 

Realty show yıldızı ve sosyetik aile Kardashianlar'ın küçük kardeşlerinden olan ünlü güzel Kendall Jenner'ın sosyal paylaşım sitesi instagram üzerinden paylaştığı melek fotoğrafı sanal alemde büyük yankı uyandırdı. Sosyetik güzel Kim Kardashian'ın küçük kızı North West'in melek fotoğrafı Kardashian takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

1.20140417120057.jpg

Teyzesi Kendall Jenner'ın kucağın usluca duran 10 aylık North bebek şimdiden sosyal medyanın en ünlü bebeklerinden biri olma özelliğini elinde tutuyor. Minik North West'e giydirilen peluş tulum ve arkasında bulunan minik melek kanatları ile çekilmiş fotoğraf instagramda takipçileri tarafından büyük beğeni toplarken ünlü güzel Kendall Jenner'ın bu fotoğraf ile birde mesaj iletmeye çalıştığı iddia edildi.

2.20140417120328.jpg

Çocukluğundan beri en büyük hayalinin Victoria's Secret meleği olabilmek olduğunu belirten 18 yaşındaki sosyetik güzel Victoria's Secret yetkililerine seslenerek işte yeni üyeniz mesajında bulundu. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Paris Moda Haftası'nda birbirinden ünlü markaların defilelerinde podyum performansı sergileyen ve büyük beğeni toplayan 18 yaşındaki sosyetik güzel Kendall Jenner modellik kariyerine adım atarken ünlü iç çamaşırı firması Victoria's Secret'a da göndermede bulunmayı unutmadı.