BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Bir erkeği etkilemenin formülünü anlattı

Bir erkeği etkilemenin formülünü anlattı

'Kızıl Serçe' filmi geçtiğimiz cuma günü Türkiye'den vizyona giren Jennifer Lawrence, "Bir erkeği etkilemek istersem yemek yapıyorum" dedi.

Bir erkeği etkilemenin formülünü anlattı

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence (27), casusluk filmi 'Red Sparow'daki 'Dominika Egorova' karakterini canlandırırken yaşadığı zorluklara dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Today Australia' adlı televizyon programına konuşan Jennifer Lawrence, 'Red Sparow' filminde çıplak kalması gerektiği sahnelerle ilgili, "Çekimden önceki gece hiç uyumadım ve çıplak kalacağım için gerçekten çok endişeliydim. Ama bittikten sonra güçlenmiş hissettim" demişti.

Bir erkeği etkilemenin formülünü anlattı

Kızıl Serçe filminde başrolü Joel Edgerton ile paylaşan Jennifer Lawrence, Hürriyet'ten Barbaros Tapan'a konuştu. İşini tutkuyla yaptığını belirten 27 yaşındaki oyuncu, kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.

Bir erkeği etkilemenin formülünü anlattı

Yeni filminiz vizyona girdi, gişede bol şans! "Red Sparrow"la ilgili neler anlatmak istersiniz? - Film biliyorsun Jason Matthews’ün aynı isimli kitabından uyarlandı. Kitabı yazan kişi de gerçek bir CIA ajanı ve tüm kariyerini Amerika-Rus ilişkileri ile casusluk üzerine yapmış. Filmde hikaye ve karakterler kurgu olsa da filmden sonra daha önce hiç bilmediğim şeyler öğrendim...

Bir erkeği etkilemenin formülünü anlattı

Yönetmeniniz Frances Lawrence’a filmdeki çıplaklığı sorduğumda, sizin sınırlarınızı zorlamaya hazır olduğunuzu söyledi... Çıplaklık sizin için sınırları zorlamak demek mi yani? - Öyleydi çünkü çok uzun yıllar filmlerimde seksüel olarak görünmek, vücudumu sergilemek istemedim... Bu durum beni rahatsız ediyordu. Bu filmi kabul etmeden önce beni endişelendiren bir sürü şey vardı. Kabul edersem her şeyi göze alıp çıplak sahneleri yapacaktım ya da filmde benim yerime başkası oynayacaktı. Çünkü o sahneleri yumuşatma ya da hikayeyi başka versiyonda anlatma opsiyonum yoktu.