BIST 9.821
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.459,31
HABER /  MAGAZİN

Beyazı şakayla öldüreceklerdi!

Beyaz'a ekranda öyle bir şaka planladılar ki, şaka değil, resmen cana kast...

Abone ol

Bayramın ilk günü, Nihat Hatipoğlu'nun Star TV'deki programına konuk olan Beyazıt Öztürk, bayramların önemi, insan ilişkilerindeki samimiyet ve dürüstlüğün konu edildiği programda, farklı bir yanıyla ekran başındakilerle buluştu.

Nihat Hatipoğlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Beyaz, Hatipoğlu'nun program öncesinde hazırlanan ancak kendisinin vicdanı elvermediği için yapmadıkları şakanın içeriğini duyunca çok güldü.

BEYAZ'A DOĞALGAZ ŞAKASI

Kanal D'deki programında konuklarına program sonunda helyum gazı vererek ekran başındakileri bir hayli güldüren Beyaz'a, benzer bir şaka yapılmak istenmişti. Hatipoğlu, Beyaz'ı bu şakadan nasıl kurtardığını şöyle anlattı:

"Bugün aslında sana bir şaka yapacaklardı da benim gönlüm razı olmadı, müsaade etmedim. Dediler ki, 'bir hortum alalım, içine doğalgaz koyalım'. Akabinde bir de ellerine çakmak alacaklarmış. Ben de dedim ki, 'Bir tane Beyazımız var."

BAYAĞI ÖLDÜRMEYE KAST ETMİŞLER

Bu sözler üzerine Beyaz da işi espriye vurup doğalgaza gelen zamma atıfta bulunarak, şöyle konuştu: "Valla doğalgaz koyacaksanız o pahalı bir şaka olurmuş bu zamanda. Kömür yerdim hiç değilse daha iyi olurdu. O şaka değil, bayağı öldürmeye kastetmişler! Hangi arkadaşımızdı o?"