BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.451,59
GÜNCEL

Beton mikseri yatak odasına girdi

İstanbul Kağıthane'de kontrolden çıkan bir beton mikseri, bir evin yatak odası duvarına çarparak durabildi. O anlar güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

İSTANBUL Kağıthane'de dün akşam saatlerinde bir beton mikseri yokuşta manevra yaparken henüz belirlenemeyen bir sebeple kaymaya başladı. Kayan araç önce iki araca ardından da bir evin yatak odasının duvarına çarpakarak durabildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, 3 araçta ve evin duvarında maddi hasar meydana geldi. Beton mikserinin evin yatak odasının duvarını yıkması çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, beton mikseri henüz belirlenemeyen bir nedenle yokuş aşağıya doğru kayıyor. Park halindeki araçlara çarpan mikser, bir evin duvarına çarparak duruyor. Bu anlarda sokakta yaşanan panik de çevredeki güvenlik kameralarına yansıyor.

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler