BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.437,09
HABER /  MAGAZİN

İşte Bar Refaeli'nin tatil fotoğrafları

İsrailli ünlü model Bar Refaeli'nin instagram fotoğrafları magazin basınında yer aldı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

İsrailli ünlü model Bar Refaeli geçtiğimiz gün instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar ile sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

The Wolf Of Wall Street filminin başrol oyuncu Leonardo DiCaprio ile yaşadığı aşkla magazin basınında adından sıkça söz ettiren ünlü model Bar Refaeli geçtiğimiz gün sosyal paylaşım sitesi instagram'dan yayınladığı fotoğraf ile sosyal medyada adından sıkça söz ettiren isimlerden biri oldu.

1.20140423141332.jpg

Birkaç hafta önce çıktığı Tayland tatilinden henüz dönmemiş olan ünlü model Bar Refaeli yayınladığı tatil fotoğrafları ile olay yarattı. Tayland'ın Koh Samui Adası'nda denizin ve güneşin tadını çıkaran İsrailli ünlü model instagram hesabından yayınladığı bikinili fotoğrafı ile takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Kusursuz fiziğini cesurca sergileyen ünlü model Bar Refaeli takipçilerinin yanı sırsa sosyal medyada adından en çok söz ettiren isimlerden biri oldu.

3.20140423141603.jpg

Duru güzelliği ve kusursuz fiziği ile magazin basınının dikkatini çeken ünlü modelin yakın çevresinden elde edilen bilgiye göre Tayland'ın tropik adasının doğal güzelliklerine aşık olduğunu ve kristal kadar parlak denizinin sularına doyamadığı için tatilini uzun bir süre uzattığı iddia edildi.

2.20140423141738.jpg

Bar Refaeli'nin instagram hesabından yayınladığı Tayland tatili fotoğrafları magazin basını tarafındanda yoğun ilgi görürken ünlü modelin tatili süresince paylaşacağı cesur fotoğrafların merakla beklendiği belirtildi.