BIST 8.895
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.240,46
GÜNCEL

Bandırma'da otomobil denize uçtu

BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nde sürücüsünün park etmek için manevra yaptığı otomobil, denize düştü. Kazada, sürücü ölürken, camları ve kapıları kırıp, boyunlarına kadar suda yardım bekleyen 3 kişi, yaralı olarak kurtarıldı.

BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nde kontrolden çıkıp denize uçan otomobildeki 3 kişi yaralandı, 1 kişi ise hayatını kaybetti..

Kaza, akşam saatlerinde Bandırma İlçesi Çelebi Limanı'nda meydana geldi. Mehmet Alakuş'un (37), park etmek için manevra yaptığı, plakası öğrenilemeyen otomobil, denize düştü. Otomobilde bulunan Ahmet Şimşek (28), Mustafa Karakaya (33) ve Mustafa Gürbüz (68), camları ve kapıları kırıp, yaralı olarak aracın üzerine çıktı. Sürücüsü Mehmet Alakuş ise çıkmayı başaramadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye arama kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgedeki balıkçılar, boyunlarına kadar suyun içinde kalan Ahmet Şimşek, Mustafa Karakaya ve Mustafa Gürbüz'ü tekneye alarak kurtardı. 3 yaralı, ambulanslarla Bandırma Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Durumu ağır olan yaralılardan Mustafa Karakaya, Balıkesir’e sevk edildi.

Kurtarma ekipleri, Mehmet Alakuş'u kurtarmak için hummalı bir çalışma başlattı. Yaklaşık 2 saatlik çalışmayla Alakuş'un cesedine ulaşıldı. Alakuş'un cesedi, yapılan incelemenin ardından Bandırma Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü.

Sitene Ekle
Etiketler