BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,84
ALTIN 2.438,91

Ayran içerek kutlayacaklar!

Ayran içerek kutlayacaklar!

Başbakan Erdoğan'ın 'milli içkimiz ayrandı' açıklaması Dördüncü Antalya Televizyon ödülleri gecesine malzeme oldu

Ayran içerek kutlayacaklar!

Dördüncü Antalya Televizyon Ödülleri'nde yılın "En İyi Dram Dizisi' ödülü Muhteşem Yüzyıl'a gitti. Muhteşem Yüzyıl, 'En iyi Komedi Dizisi' seçilen Seksenler ve 'En İyi Yeni Sezon Komedi Dizisi' seçilen İşler Güçler'le birlikte geceden üçer ödülle ayrıldı. 'Komedi Dizisi En İyi Erkek Oyuncu' dalında ödülü Ahmet Kural'la paylaşan Murat Cemcir'in, "Bu gece hep beraber 70'lik ayran içeceğiz. Ben ayranı sek severim o nedenle yoğurt yiyeceğim" sözleri geceye damgasını vurdu.

Ayran içerek kutlayacaklar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen Türk televizyon dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği 4'üncü Antalya Televizyon Ödülleri, Mardan Palace Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ayran içerek kutlayacaklar!

Tören, televizyon dünyasının ünlü isimlerinin kırmızı halı geçişiyle başladı. Kırmızı halıda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, eşi Günseli Akaydın'la birlikte tüm sanatçıları karşıladı.

Ayran içerek kutlayacaklar!

Sunuculuğunu Engin Hepileri ve Mine Tugay'ın yaptığı gecede, Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, açılış konuşmasında Antalya Televizyon Ödülleri'nin 4'üncü yılında beklediğinin çok üzerinde bir başarı sağladığını söyledi. Son 25 yılda televizyon sektöründe çok önemli adımlar atıldığını kaydeden Başkan Akaydın, "Kültür endüstrisi diye isimlendirebileceğimiz bir sektörümüz var. Özellikle bölge coğrafyasında çok yakından izlenen dizilerle Türkiye'nin tanınılırlığına, Türk turizmine ve dolayısıyla Antalya'ya katkı yaptıklarına inanıyorum" diye konuştu.