BIST 10.255
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.407,20

Avşar'ı telefonla taciz edenler çıktı

Avşar'ı telefonla taciz edenler çıktı

Zehra büyüdü de flörte başladı! kaya çilingiroğlu-hülya avşar çiftinin kızları zehra'nın kalbi bugünlerde flört heyecanıyla çarpıyor. 14 yaşındaki zehra, ümit-cem boyner çiftinin 16 yaşındaki oğlu murat boyner'le flört ediyor. iki gencin bir süredir birlikte dolaştığı, murat'ın facebook...

Avşar'ı telefonla taciz edenler çıktı

Zehra büyüdü de flörte başladı! Kaya Çilingiroğlu-Hülya Avşar çiftinin kızları Zehra'nın kalbi bugünlerde flört heyecanıyla çarpıyor. 14 yaşındaki Zehra, Ümit-Cem Boyner çiftinin 16 yaşındaki oğlu Murat Boyner'le flört ediyor. İki gencin bir süredir birlikte dolaştığı, Murat'ın Facebook sayfasındaki duvarına "I Love Zehra" yazarak aşkını ilan ettiği öğrenildi.

FLÖRT, ÇIKMA GİBİ ŞEYLER BAŞLADI
Hülya Avşar, geçen yıl kızı Zehra'nın genç kızlığa adım attığını belirtip şunları söylemişti: "Kızım artık genç kız oldu. Çıkma, flört gibi şeyler de başladı. Bana geçenlerde birini beğendiğini söyledi. 'Anne, ona beğendiğimi söyleyeyim mi' deyince 'Tabii kızım' dedim. Ben her konuyu kızımla konuşmak isterim."

Avşar'ı telefonla taciz edenler çıktı

Sanatçı Hülya Avşar’ın iki yıldır cep telefonuna hakaret içerikli mesajlar gönderip otomobiline “ölümün yaklaştı” diye not bırakanlar tanıdık çıktı. Avşar’ın savcılığa şikâyeti üzerine yapılan incelemede mesaj atanlar Sadettin Saran’ın bir arkadaşı ve onun eşi çıktı. Avşar’ın yakınında bulunan ancak kimliği belirlenemeyen bir kişiden nereye gittiği, ne giydiği yönünde bilgi aldıkları belirlenen çift hakkında 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Avşar'ı telefonla taciz edenler çıktı

‘Hayata Gülerken’ adlı programı birlikte sunan ikilinin aşk yaşadığına dair iddialar aldı başını gidiyor. Ancak, iki isim de hâlâ dedikoduları yalanlamaya devam ediyor. Ece Erken’in Twitter’da paylaştığı fotoğraflar ise onları yalanlıyor. Başbaşa olunan fotoğraflar dışında Ece Erken'in Davut Güloğlu ve ablası ile sarmaş dolaş fotoğrafları var. Yakın dostları ikilinin yakınlığının aşka dönüşmesini bekliyor...

Avşar'ı telefonla taciz edenler çıktı

Gönülçelen dizisindeki rol arkadaşı Onur Saylak'la aşk yaşayan Tuba Büyüküstün, önceki gün Nişantaşı'nda bir kafede arkadaşlarıyla buluştu. Gözlükleriyle dikkat çeken Büyüküstün, fotoğraflarının çekildiğini fark edince hızlı adımlarla kafeye girdi. Güzel oyuncunun dinlendirici gözlük taktığı öğrenildi.