BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.440,01
MEDYA

Avlu 9. bölüm şoke eden final sahnesi! Alp Ecem'i öldürdü

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun 9. yeni bölümünde Ecem sevgilisi Alp tarafından öldürüldü. İşte Avlu 9. bölüm Alp'in Ece'yi öldürme sahnesi...

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu dizisinin 9. son bölümü, herkesi şok eden bir final sahnesi ile bitti.   Güçlü oyunculukları ile bir anda herkesin beğenisini kazanan Avlu dizisi son bölümde Ecem, Alp tarafından öldürüldü.

Geçen bölümde hapse giren Ecem, Merve'nin verdiği yüksek dozda uyuşturucu sonrasında ölümle pençeleşiyordu. Deniz ise kızını koruyamadım diye üzülürken bunu yapanın peşine düşmüştür. İlk olarak Merve'den hesap soran Deniz'in elinde zor kurtardılar onu. Fakat Merve, Deniz'den kurtuldu ise bile Kudret'ten kaçamadı ve Ecem'e yaptığı gibi uyuşturucu ile öldürüldü. Ecem ise annesi ile konuşmasından hemen sonra Alp'e evinde yakalanıyor. Alp "Seni benden başkasının öldürmesine izin vermem" diyerek Ecem'i öldürüyor. 

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU? Perşembe akşamları Star TV'de ekrana gelen Avlu son bölümde; Deniz şüphelerinin yersiz olmadığını çok acı bir şekilde görmüş, korktuğu başına gelmiştir. Sahip olduğu en değerli kişiye, Ecem’e verilen bu zararı kimsenin yanına bırakmaya niyeti yoktur. Üstelik yaşanan bu olay Deniz için olduğu kadar cezaevi yönetimi için de bardağı taşıran son damladır.

Sitene Ekle