BIST 9.872
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.458,21

Arzu Yanardağ'dan ses getirecek itiraflar!

Arzu Yanardağ'dan ses getirecek itiraflar!

90'ların sonlarında model olarak başladığı kariyerinden kararlı bir şekilde oyunculuğa geçiş yapan Arzu Yanardağ, genç yaşta şöhreti tadanlardan. Bugüne kadar onu pek çok rolde ve projede gördük, peki o şimdi neler yapıyor?

Arzu Yanardağ'dan ses getirecek itiraflar!

90'ların sonlarında model olarak başladığı kariyerinden kararlı bir şekilde oyunculuğa geçiş yapan Arzu Yanardağ, genç yaşta şöhreti tadanlardan. Bugüne kadar onu pek çok rolde ve projede gördük, peki o şimdi neler yapıyor? Kimileri onu Asansör filmindeki performansıyla, kimileri ise Kolpaçino Bomba’daki rolüyle hatırlıyor. Bazıları için Arzu Yanardağ dendiğinde ise Vajina Monologları akla geliyor. Modellik kariyerine nokta koyup Unutabilsem dizisiyle birlikte oyunculuğa geçiş yapan Arzu Yanardağ, 19 yaşında yakaladığı şöhretin ardından tiyatro sahnelerinden beslendi ve şimdi hayatının projesini hazırlıyor. Annelik, aile, sosyal sorumluluk projeleri ve oyunculuk… Arzu Yanardağ kararlı, güçlü ve hayallerinin peşinde bir kadın.

Arzu Yanardağ'dan ses getirecek itiraflar!

90’ların sonunda ilk önce modellik yapmaya başladınız, sonradan oyunculuğa geçtiniz. Bu tercihinizde etkili olan şey neydi? "17 yaşında modellik yapmaya başladım. Kısa zamanda büyük firmaların kataloglarında ve moda dergilerinde yer aldım. 19 yaşımdayken ajansım beni bir deneme çekimine yolladı. Yaklaşık 500 kişi arasından Unutabilsem dizisine başrol oyuncusu olarak seçildim. Sonrasında oyunculuğu çok sevdim ve eğitimimi tamamlayıp kariyerimi oyunculuk üzerine kurdum."

Arzu Yanardağ'dan ses getirecek itiraflar!

90’larda çok genç yaşta şöhret olanlar arasında pek az isim kariyerinin devamını getirebildi. Arzu Yanardağ’ın o kuşağa göre oyunculukta bu kadar istikrarlı olmasının sırrı nedir? "Ben oyunculuğu çok sevdim. Ama aslolan seyircinin beni sevmesiydi ki; çok sevdiler. Ben de bu sevgiyi hiçbir zaman kötüye kullanmadım. Daha çok çalışarak, kendimi sürekli geliştirdim. Yeniliklere açık oldum. Asla ‘oldum’ demedim. Çünkü biliyorum ki her şeyde olduğu gibi ‘Oldum’ demek hem gelişime kendini kapatmak hem de içinde kibir barındırmaktır. Her ikisi de sonun başlangıcıdır." Oyunculuk kariyerinizi en çok etkilediğini düşündüğünüz proje ya da projeler neydi? Oynadığınız bir rol, ya da yollarınızın kesiştiği biri de olabilir…

Arzu Yanardağ'dan ses getirecek itiraflar!

"Kendimi hiçbir surette belli bir kesim ya da insan grubuna dahil hissetmedim. Ve asla şımarmadım. Beni en etkileyen proje ailemdir. Rüşvetin nerdeyse legal olduğu bir dönemde memurluk yapan babamın ahlakı.. Ailesine her daim kol kanat geren annemin fedakarlıkları. Bana en değerli olanın iyi insan olmak olduğunu öğrettiler."