BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.445,42
GÜNCEL

Artvin'de felaket kamerada! Sel yerle bir etti

Sel Artvin'i yıkıp geçti. Artvin'deki şiddetli yağış 3 can aldı. Artvin'deki sel köprüleri, yolları ikiye ayırdı. Artvin'deki sel evleri yerle bir etti. Artvin'de sel felaketi insanları esir aldı. Okullar tatil oldu.

Artvin'de meydana gelen aşırı yağışlar sele neden oldu. Artvin'deki sel şehri yıktı, geçti! Sel, Karadeniz'de evleri, köprüleri yıktı; 3 can aldı.Doğu'da ise kar esareti Kasım'da başladı. Okullar tatil oldu.



Rize ve Artvin'de etkili olan şiddetli yağış özellikle Hopa, Borçla ve Murdur ilçeleri yerle bir oldu. Dereler taştı, evler yerle bir oldu, araçlar sürüklendi. Onlarca kişi evlerinde mahsur kaldı. Borçka'daki toprak kayması 3 yaşındaki Zührenaz ve 74 yaşındaki Kamil Kaya'nın canını aldı. 2 si ağır, 11 kişi de yaralandı. Yol açmak için iş makinesi kullanan Osman Korkmaz'ın aracı şarampole yuvarlandı. Operastör Korkmaz, iş makinesinin altında kalarak can verdi. Sel sularıyla yükselen derelerde ise heyelan oldu. O anlar vatandaşların kamerasın an be an yansıdı. Sel karayolu ise ikiye böldü. Artvin-Borçka, Borçka- Hopa ve Murdur karayolunda sürücüler saatlerce yollarda mahsur kaldı. Borçka, Murdur ve İkizdere'de eğitime 2 gün ara verildi.İşte o anlar...

Sitene Ekle
Etiketler