BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.442,77

Açlık otu zayıflatıyor mu?

Açlık otu zayıflatıyor mu?

Açlık otu zayıflatır mı vücuda ne gibi faydalar sağlar diye merak ediyorsanız işte cevapları…

Açlık otu zayıflatıyor mu?

Pek çok kişi tarafından kullanılan açlık otu, kilo verdirmenin yanında sağlığı da çeşitli faydalar sağlayabiliyorlar. Hatta açlık otunu kullanan insanlar bu bitkisel yöntemle vücutlarının hem sağlıklı ve dinç olduğunu hem de hızlı bir şekilde zayıfladıklarını söylüyorlar.

Açlık otu zayıflatıyor mu?

Açlık otu sağlığımıza ne gibi faydalar sağlar? Açlık otu, Afrika topraklarında yetişen bir bitki türüdür. Ancak Türkiye’de ve hemen hemen her yerde bulunabilen bir bitki türüdür.

Açlık otu zayıflatıyor mu?

Açlık otu müshil olarak nasıl kullanılır? Açlık otunun doğal müshil olarak kullanılması eski Mezopotamya dönemine kadar dayanmaktadır. Bu bitki müshil olarak kullanıldığında genellikle kahvenin içerisine koyulmaktadır. Açlık otu bugün olduğu gibi eskiden de Mısır Çarşısında doğal müshil olarak satılırdı. Açlık otu eski aktariye defterlerinin baş köşesini işgal ederdi. Örneğin açlık otu hem meyve, hem de yaprak olarak 1774 tarihli bir aktariye defterinde de kayıtlıydı.

Açlık otu zayıflatıyor mu?

Açlık otu vücutta bulunan yağların erimesine yardımcı olur ve o yağların tekrardan oluşmasını engeller. Tansiyonu düzenleyici etkisi vardır özellikle yüksek tansiyonu olan hastalara önerilmektedir. Böbrek kumu döken hastalar için dökmeyi kolaylaştırıcı bir bitkidir.