BIST 8.905
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.240,57
HABER /  GÜNCEL

ABD Rusya ve PKK'dan hain Türkiye planı!

ABD-Rusya’nın desteğini alan terör örgütü PKK/PYD’nin bahar planı deşifre oldu. ABD, Rusya ve PKK devlet kurup Türkiye'ye saldıracak.

Abone ol

PKK/PYD’nin Suriye’de bahara kadar devlet kurup, ardından tüm güçleriyle Türkiye’ye saldırmayı planladığı ortaya çıktı.

Yabancı ajanların desteğiyle operasyonlara karşı direnmeye çalışan PKK, verdiği ağır kayıplara rağmen, güvenlik güçlerini Türkiye topraklarında oyalayarak Suriye’de terör devleti kurulması için zaman kazanmanın peşinde...

BAHARDA TÜRKİYE'YEYE SALDIRMA PLANI

PKK’nın Güneydoğu’da sadece üç ilçede bine yakın kayıp vermesine rağmen hala direnmesinin arkasında, ‘Baharda Türkiye’ye saldırma planı’nın olduğu ortaya çıktı.

GEREKİRSE ‘ÖLÜN’ EMRİ

Şehirlerdeki saldırıları yönetmek üzere dağ kadrosundan gelen teröristler, verilen kayıpların ardından Kandil’e hendek siyasetinden vazgeçilmesini önerdi. “Gerekirse ölün ama teslim olmayın. Yaralıları da ambulanslara vermeyin. Baharda Irak ve Suriye’den 10 bin PKK’lı Türkiye’ye gelecek” talimatı veren Kandil şehirdeki teröristleri ölüme terk etti.

ZAMAN KAZANIYOR

Star Gazetesi'nin haberinde İstihbarat yetkililerinden alınan bilgiye göre, PKK’lıların hendek siyasetindeki amacı Kürtlere özgürlük getirmek değil, yeni Suriye haritası çizilirken Türkiye’nin masada olmasını engellemek. Plana göre Türkiye şehirlerdeki hendeklerle uğraşırken, Suriye’nin kuzeyine bir güvenlik operasyonu düzenleyemeyecekti.

ŞEHİRLERDEKİ PKK’LILARA ÖDÜL

Örgütün iç haberleşme trafiğine göre, elebaşları şehirlerdeki teröristlere ‘Çok kayıp verseniz bile devam edin, karşılığında ödüllendirileceksiniz’ mesajını iletti. ABD’de ve Batılı ülkelerden gelen ‘PYD’yi terör örgütü olarak görmüyoruz’ açıklaması bu ödülün bir parçası oldu. PKK’nın PYD üzerinden legalleşeceği ve Suriye’nin kuzeyinde fiilen özerk bölge yönetimlerine kavuşabileceği dile getiriliyor. İki terör örgütü bu çatı birlikteliğini resmen kabul ediyor.

CERABLUS NEDEN ÖNEMLİ

Türkiye’nin Cerablus’ta oluşturulmasını istediği güvenlik bölgesi, Türkiye ve Avrupa’ya yönelecek yeni yüz binlerce mülteciyi önlemenin yanı sıra, Suriye’nin Akdeniz’e açılan bir PKK koridorunu da kesecek. Türkiye, hendek terörüyle enerjisi alınmak istense de, bölgede yaşayan halkın da desteğiyle PKK’ya yönelik operasyonlarda başarı sağlayarak koridor planının önüne geçti.