BIST 9.789
DOLAR 32,59
EURO 34,99
ALTIN 2.457,94
MAGAZİN

19 yaş küçük sevgilisi, Cem Yılmaz'ın evinden çıkarken görüntülendi

Cem Yılmaz ile Merve Çağıran arasındaki aşk iddialarında yeni gelişme. Ünlü komedyenin evinden çıkarken görüntülenen genç oyuncunun ayakkabılarını giymeye fırsat bulamaması dikkat çekti.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz (44) iki hafta önce sosyal medyadan genç oyuncu Merve Çağıran'ı (25) takibe almış, fotoğraflarını beğenmeye başlamış ve aynı gün çağıran yaptığı "Aşk sana çok günaydın" paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Cem Yılmaz'ın, konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçtiği Fi'nin setinde Merve Çağıran ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Ancak iki taraf da konu hakkında sessiz kalmayı tercih etti. Ancak Merve Çağıran, ünlü komedyenin Levent'teki evinden çıkarken objektiflere takıldı.Milliyet'den Umut Ünver'in haberine göre; önceki gün öğle saatlerinde Yılmaz'ın villasından çıkarken görüntülenen oyuncuya evde çalışan bir görevli eşlik etti. Apar topar evden çıkan ve spor ayakkabılarını giymeye fırsat bulamayarak ökçelerine basan Merve Çağıran, hızla taksiye bindi. Muhabirleri fark edince taksinin arka koltuğuna boylu boyunca uzanan oyuncunun panik halleri objektiflere yansıdı.

Sitene Ekle