BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.300,89
HABER /  MEDYA

Zuhal Topalla Sofrada Yüksel Hanım olay oldu gelini Saime Taşlık kimdir

Zuhal Topalla Sofrada'nın bu haftaki yarışmacılarından Saime Taşlık ve kaynanası Yüksel Hanım dikkat çekiyor. Peki rakipleriyle durmadan tartışma içerisine giren Yüksel hanım ve gelini Saime taşlık kimdir? İşte Saime-Yüksel çiftine dair merak edilenler.

Abone ol

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan Saime ve kayınvalidesi Yüksel Hanım merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Saime kimdir kaç yaşında? Kaynanası Yüksel hanım nereli? İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 20 Kasım 2018 tarihinin yarışmacıları...

Saime Taşlık ve Kaynanası Yüksel Hanım Kimdir? Salı günü yarışmacısı Saime Taşlık, 48 yaşında. Aslen Sivaslı olan yarışmacı, hızlı, çevik ve iddialı olduğunu söylüyor. Kayınvalidesi Yüksel hanım ise tam bir mutfak dedektifi olduğunu ileri sürüyor.

Zuhal Topalla Sofrada Yüksel'e bakın Kübra ve kaynanası Nigar hanım kimdirZuhal Topalla Sofrada Yüksel'e bakın Kübra ve kaynanası Nigar hanım kimdirZuhal Topalla Sofrada Yüksel'e bakın Kübra ve kaynanası Nigar hanım kimdirZuhal Topalla Sofrada Yüksel'e bakın Kübra ve kaynanası Nigar hanım kimdirHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.