BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.475,55
HABER /  MEDYA

Zuhal Topal'la Sofrada Aysun'a bakın kaynanası Nurten Hanım kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan Aysun Kuşatan ve Kayınvalidesi Nurten Hanım merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Aysun kimdir kaç yaşında? Nurten hanım nereli? İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 26 Ekim 2018 tarihinin yarışmacıları...

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 22-27 Ekim tarihleri arasında ter dökecek olan Aysun Kuşatan ve Kayınvalidesi Nurten Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Aysun Kuşatan ve Kayınvalidesi Nurten Hanım Kimdir? Haftanın final gününde ter dökecek olan Aysın Kuşatan, 26 yaşında. Yarışmacı mutfakta çok hızlı olduğunu iddia ediyor. Kayınvalidesi Nurten hanım ise titizlik takıntısıyla biliniyor.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları Duygu kimdir Nurten Hanım nereli Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları Duygu kimdir Nurten Hanım nereli Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları Duygu kimdir Nurten Hanım nereli Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları Duygu kimdir Nurten Hanım nereli HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.