BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
MEDYA

Zuhal Topal'da skandal! Neye uğradığını şaşırdı

Zuhal Topal'ın 18 Aralık akşamı yayınlanan son bölümünde Güler Hanım, eski arkadaşlarını göreceğini düşünürken büyük bir skandalla karşı karşıya kaldı. İşte canlı yayında yaşanan o ilginç anlar...

Fox Tv'de yayınlanan Zuhal Topal'la isimli izdivaç programında ekran tarihinde görülmemiş anlar yaşandı. Güler Hanım, 33 yıldır görmediği aile dostlarıyla karşılaşacağını düşünürken büyük şok yaşadı.



Zuhal Topal'la ekibi soyadını bilmeyince...



33 yıldır görmediği aile dostunun programdaki gelin adaylarından Güler Hanım olduğunu düşünerek Zuhal Topal'la ekibiyle iletişime geçen Aysel Hanım, canlı yayında ekibin hatasından dolayı zor durumda kaldı. Güler Hanım'ın soyismini yanlış bilen ekip, hem gelin adayına, hem de misafirlere canlı yayında görülmemiş anlar yaşattılar.



Güler Hanım şoka girdi



Karşısındaki kişileri hayatı boyunca ilk kez gören Güler Hanım, canlı yayında büyük bir şok yaşarken; Aysel Hanım inatla Güler Hanım'ı arkadaşı olduğuna inandırmaya çalıştı. Bu sırada skandal bir hataya imza attıklarını fark eden Zuhal Topal, gülme krizine girince; Güler Hanım da durumu toparlamak amaçlı karşısındaki kişilere sarılarak 'Hoşgeldiniz' dedi.



Zuhal Topal özür diledi



Yanlış anlaşılmanın sebebini bulmak isteyen Zuhal Topal ise, durumu masaya yatırdıktan sonra özür dileyerek misafirlerine çay ikram etmek için dışarı davet etti. İşte canlı yayında yaşanan o anlar...



Sitene Ekle