BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.503,17
GÜNCEL

'Zombi hapı' kullanan genç böyle can verdi!

Şili’nin başkenti Santiago’da Rusya menşeili bir hapı kullanan bir genç, bindiği taksiden kendini çırılçıplak dışarı fırlattı. Takside ‘yamyam’ gibi davrandığı iddia edilen genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Zombi Hapı olarak bilinen sentetik uyuşturucunun etkisiyle garip davranışlar sergileyen insanların görüntüleri şu günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri.

Son olarak Şili'nin başkenti Santiago'da bu hapı kullanan bir genç, bindiği taksiden kendini çırılçıplak dışarı fırlattı.

Taksi şöförü, ” Bu maddeyi kullanan gencin, taksinin camına kafasıyla vurduğunu gördüm. Maddenin tesiri altında olduğundan olsa gerek, art arda vurduğu kafa darbeleri sebebiyle oluşan acıyı hissetmiyordu bile. Sakinleştirmeye çalıştım. Beni duymuyordu bile. Ne yapacağımı bilemedim. Soyunmaya başladı etrafa tekmeler savurarak. Son olarak da kendini taksiden aşağıya attı" dedi.

Takside 'yamyam' özellikleri gösterdiği söylenen genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler