BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ziya Doğan külubede çıldırdı

Gençlerbirliği'nin hocası Ziya Doğan Denizli maçında çıldırdı. Kendisini sakinleştirmek isteyen yardımcısına saldırdı. Araya futbolcular ve 4'üncü hakem girdi.

Abone ol

Gençlerbirliği teknik direktörü Ziya Doğan, 1-1 biten Denizlispor karşılaşmasının 2'nci yarısında yardımcı antrenörü Hakan Polat'ı tartakladı.

Bir pozisyon sonrasında hakemlere itiraz eden Ziya Doğan, kendisini sakinleştirmek isteyen Hakan Polat'ı bir güreşçi gibi kavradı. Araya giren dördüncü hakem ve futbolcular, olayın büyümesini önledi. Ziya Doğan, daha sonra Hakan Polat'la birlikte yedek kulübesinden maçı izlemeyi sürdürdü.

MAÇTAN SONRA GERGİNLİK

Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra da gerginlik yaşandı. Denizlispor tribünleri Gençlerbirliği futbolcularına yabancı maddeler attılar, teknik direktör Giray Bulak'da maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'na sert itirazlarda bulundu. Giray Bulak'ı araya giren polisler durdurdu. Giray Bulak, maçtan sonrası yaptığı açıklamada Gençlerbirliği teknik direktörü Ziya Doğan ve kırmızı siyahlı futbolcuları eleştirdi. “Ziya Doğan'a bundan sonra saygı duymam mümkün değil" diyen Giray Bulak, söyle konuştu:

“Benim oyuncum penaltı pozisyonunda bile rakibinin sakatlığını düşünmeden hareket ederse takımımda oynatmam. Ziya Doğan, maç boyunca hakemlerle oynadı. Beş vakit namazını kaçırmayan Ayman, meslektaşına çok sert müdahalede bulunarak alın terini çalmaya kalktı. İsmail Güldüren'in Fenerbahçe'den niye tutunamadığı da belli."


“ÖLÜMDEN DÖNDÜ"

Denizlispor Doktoru Ahmet Edremit, 84'üncü dakikada yüzüne top gelerek bayılan Abraham'ın ölümden döndüğünü açıkladı. Dr.Edremit, “Çarpmanın şiddetiyle dili boğazına kaçan Abraham, nefes alamadığı için morardı. Kaptan Timuçin'in feryadı ve yedek kulübemizin sahaya girerek oyunu durdurmasıyla muhtemel bir facia önlendi" dedi.

Haber: Ferah Işık
Kaynak: