BIST 9.091
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,54
HABER /  DÜNYA

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Ankara...

Abone ol

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Ankara temsilcisi Hacettepe Spor ile karşılaşacak.
Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Salı günü 15.00’da Cebeci İnönü Stadı’nda Hacettepe Spor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, kupada 11. maçına çıkmış olacak.
Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk galibiyetini Siirtspor’a karşı alan sarı kırmızılılar, kupada şuana kadar oynadığı 10 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 mağlubiyet, 1’de beraberlik aldı.
Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki en dikkat çekici galibiyetini 13 Ocak 2011’de Malatya İnönü Stadı’nda oynanan grup maçında Fenerbahçe’ye karşı 2-1’lik sonuçla aldı.
Hacettepe Spor ile Yeni Malatyaspor arasında 24 Eylül Salı günü Cebeci İnönü Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Serdar Çiftçi ile Özmen Atalay yönetecek.
(İHA)