BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Zeo Acun Ilıcalı'yı yıktı O Ses Türkiye şoku

Acun Ilıcalı 'nın benim favorim dediği Zeo Jaweed O Ses Türkiye yarışmasından elendi. Zeo Jaweed finalde şarkısının sözlerini unutunca birincilik elden gitti.

Abone ol

O Ses Türkiye yarışmasında Acun Ilıcalı 'nın favorisi olan Zeo Jaweed final gecesi şok üstüne şok yaşadı. Sözleri unutunca Zeo Jaweed şarkısını tam üç kez seslendirmek zorunda kaldı. Bu kötü sürprizin sonucunu da oylamada yaşadı ve Zeo Jaweed elenen isim oldu.  Acun Ilıcalı 'Açık söyliyeyim benim favorim sendin. İnan çok üzgünüm şu anda" diyerek elenmesinin hayal kırıklığını yaşadı.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ KİM OLDU? (TIKLAYIN)
Elnur Huseyinov , Emrah Güllü ve Kaya Aslantape ile O Ses Türkiye birinciliği için yarışan Zeo Jaweed rap söylemesine rağmen finale kadar çıkmaya başardı. Acun Ilıcalı 'nın 'benim favori yarışmacım' dediği Zeo Jaweed final gecesinde hayal kırıklığı yaşadı.

ZEO JAWEED FİNALDE ŞARKIYI UNUTTU
Hadise'nin takımında yer alan Zeo Jaweed finalde kötü bir sürpriz yaşadı. Zeo saat 11.00'da yazıp bitirdiği şarkısını söylemeye kalkınca olanlar oldu. Şarkının sözlerini unutan Zeo iki kez baştan söylemek zorunda kaldı.


Zeo Jaweed İLK TURDA ELENDİ
Final gecesinde ilk iki şarkının ardından bir kişi yarışmaya veda etti. İlk üçe kalan ve birincilik için mücadele edecek isimler Elnur Hüseynov , Emrah Güllü ve Kaya Aslantepe oldu. Zeo Jaweed ilk turda şarkıyı unutmanın talihsizliğini yaşadı ve elendi.

ACUN ILICALI : BENİM FAVORİM ELENDİ
İlk üçe kalamayan Zeo için Acun Ilıcalı "Açık söyliyeyim benim favorim sendin. Senin kazanmanıgönülden istedim. Ben rap seviyorum. Biz rap sevenler çoğunlukta değiliz. Son 4'e kaldın ki bu çok büyük başarı. İnan çok üzgünüm şu anda. Hadise ile birlikte elendik" dedi. Zeo ise 'Bir nesil raple büyüyecek' diyerek yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı Zeo Jaweed 'in elenmesine çok üzüldü ve 'Zeo eve gitme gece değerlendirme yaparız' diyerek teselli etti.