BIST 10.400
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.409,50
HABER /  GÜNCEL

Zengin kadınlar ortalığı karıştırdı

Gelir uçurumunun arttığı Brezilya’da zengin kadınların hayatını anlatan reality show infiale neden oldu.

Abone ol

Gelir uçurumunun arttığı Brezilya’da zengin kadınların hayatını anlatan reality show yayına girmesiyle beraber tartışmaların odağına oturdu

Tişört gibi ‘jet’ alan yeni zenginlere tepki çığ gibi artıyor. Brezilya, hafta başında televizyonda gösterilmeye başlanan bir programı konuşuyor. ‘Mulheres Ricas’ (Zengin kadınlar) adlı şov, ülkedeki gelir eşitsizliğini gözler önüne seriyor.

Günde 19 kişinin milyoner haline geldiği ülkede yayınlanmaya başlanan program zengin kadınların günlük yaşamını anlatıyor. “Para hariç her konuda sorunları olan 5 kadın” açıklamasıyla tanıtılan programdaki kadınlar, ‘diğeri eskidiği’ için 10 milyon sterline özel jet satın alıyor.

Mineral suları ile doldurulmuş küvetlerde banyo yapıyor. Paris’ten alışveriş yapan kadınlar sürekli zengin olmanın nasıl güzel bir şey olduğunu anlatıyor.

HERKES ZENGİN OLMAYA ÇALIŞMALI

Örneğin reality şovda yer alan Lydia Sayeg adlı kadın geçen bölümde, “Zengin olmak harika birşey. Bu bir nimet. Herkes zengin olmaya çalışmalı” dedi.

JET DEĞİŞTİRMEK TİŞÖRT ALMAK GİBİ BİR ŞEY

Jeti eskidiği için kendisine yenisini alan Val Marchiori ise, “Bu benim için tişört almak gibi birşey” yorumunu yaparak şaşırttı. Şov halkın büyük tepkisini çekti. twitter üzerinden tepkilerini yönelten halk, “Gecenin bir yarısında ‘Zengin kadınlar’ı yeniden izlemem gerektiğine ilişkin bir kabusla uyanıyorum” gibi yorumlar yaptı. Brezilya’da geçen yıl açıklanan rakamlara göre 11.5 milyon Brezilyalı gecekonduda yaşıyor.