BIST 9.932
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.448,28
GÜNCEL

Zabıtaya dayak görüntüleri olay! Tayfun Karali videosu

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali bir zabıtayı döverken görüntülendi. Tayfun Karali zabıtayı dövdüğü görüntüler sonrasında istifa etmek zorunda kaldı. İşte zabıtayı dövdüğü o görüntüler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, kızdığı zabıta memuruna, bütün arkadaşlarının gözü önünde önce bağırıp çağırdı, ardından da dövdü. O zabıta ise ekmek parasını kaybetmemek için bu şiddet karşısında sadece 'hazır ol'da bekledi, hakarete de dayağa da sabretmeye çalıştı. Ama dayanamadı, bir süre sonra yığılıp kaldı. Hastanede tedavi altına alınan zabıta, darp raporu aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali ise olay medyaya yansıdıktan sonra istifa etti.

İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın dün gece görevden aldığını açıkladığı Tayfun Karaali, bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak istifasını duyurdu. Zabıtayı döven Tayfun Karaali, "Hakkımda çıkan haberler bir insana yakışmayacak türden. Herkesin söylediklerine katılıyor ve yüce halkımızdan özür dileyerek İstanbul zabıta daire başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi.

Sitene Ekle