BIST 9.952
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.431,11
HABER /  DÜNYA

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre kuzeydoğu kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevreleri...

Abone ol

Yapılan son değerlendirmelere göre kuzeydoğu kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin aralıklarla sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı Marmara’nın batısı ile doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Sıcaklar, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyı kesiminde batı ve güneybatı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, İç Anadolu’nun doğusu ile Doğu Anadolu’nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Az bulutlu ve açık 29
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 30
İzmir: Az bulutlu ve açık 35
Adana: Az bulutlu ve açık 37
Antalya: Az bulutlu ve açık 39
Samsun: Az bulutlu, zamanla parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 27
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı 27
Erzurum: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 25
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 35
(İHA)