BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Yürek acısı dinmek bilmiyor

Yürek acısı dinmek bilmiyor

Hakkari'nin şemdinli ilçesi beyyurdu karakolu'na teröristlerce yapılan silahlı saldırıda şehit olan ığdırlı erkan akdeniz, son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı. törende vatandaşlar pkk'ya lanet okudu.şehit erin naaşının tören alanına getirilmesiyle birlikte ağıtlar da...

Yürek acısı dinmek bilmiyor

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Beyyurdu Karakolu'na teröristlerce yapılan silahlı saldırıda şehit olan Iğdırlı Erkan Akdeniz, son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı. Törende vatandaşlar PKK'ya lanet okudu.Şehit erin naaşının tören alanına getirilmesiyle birlikte ağıtlar da arttı.

Yürek acısı dinmek bilmiyor

Bu esnada şehit erin annesi Gögeç ile kız kardeşleri ve amcaoğlu Erkan Akdeniz fenalık geçirdi. Aileye alanda bulunan sağlık ekipleri müdahalede bulunarak anneye sakinleştirici iğne vuruldu. Anne Gögeç Akdeniz, tören boyunca Kürtçe olarak, ‘Erkanım, Erkanım, ben seni dünyaya ölesin diye mi getirdim. Abini kaybettik, seni de kaybettik. Şimdi ben ne yapacağım' şeklinde ağıtlar yaktı.

Yürek acısı dinmek bilmiyor

Şehit Erkan Akdeniz, 13 yıl önce şehit olan ağabeyinin yanında toprağa verildi.Akdeniz'in 13 yıl öncede ağabeyi şehit olmuştu.İki oğlunuda şehit veren anne yürekleri dağladı.