BIST 10.216
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.405,88
HABER /  DÜNYA

’Yunus’ların şovu devam ediyor

Yunus balıkları, Ege’nin turistlik ilçesi Marmaris’te şov yapmaya devam ediyor. <br/> Sevimli balıklar bu kez lüks bir yatın peşine takılara...

Abone ol

Yunus balıkları, Ege’nin turistlik ilçesi Marmaris’te şov yapmaya devam ediyor.
Sevimli balıklar bu kez lüks bir yatın peşine takılarak mavi tura çıkan yabancı turistlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Bir dalgıç tarafında da Marmaris körfezinde dinlenen Yunusların su altındaki görüntüleri kameralara yansıdı.
Denizlerin sevimli balıkları Yunuslar Marmaris ‘te mavi tura çıkan turistlere şov yapmaya devam ediyor. Zekâları ve sevimli tavırlarıyla dikkat çeken Yunus balıkları bu kez Marmaris’ten mavi tura çıkan bir lüks yatın peşine takıldı. Sayıları 10’u bulan yunuslar hızla yol alan yatı takip ederek peşinden ayrılmazken yatta bulunan turistlere unutulmaz bir görsel şölen sundular. Uzun süre yatın peşinden takip eden yunuslar daha sonra Ege’nin mavi sularında gözden kayboldular.Öte yandan Marmaris açıklarında dalış yapan bir dalgıç bir yunus sürüsünün su altında dinleme anlarını kameraya çekti. Su altında hareketliliği ile bilinen Yunusların dinleme sırasında su altındaki sakin tavırları dikkat çekti.
(İHA)