BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Yunus Günçe kimdir 4 kişinin hedef tahtasında!

Yunus Günçe kimdir Survivor'un son günlerdeki en olaylı ismi. Avatar Atakan ile adada ipleri iyice koparan Yunus Günçe, ihanetle suçlandı. Takım arkadaşları ise onu göndermeye and içti.

Abone ol

Yunus Günçekimdir Survivor 2016'ın en olaylı ismi oldu. Avatar Atakan ile girdiği ihabet kavgasından sonra adada şimşekleri üzerine çeken Yunus Günçe, bu hafta gitmesi için yine aday. Ezgi, Mehmet, Yattara ve Atakan dörtlüsü tarafından bu hafta elenmesi için adı yazılacak olan Yunus Günçe için tek kaçış yolu dokunulmazlık ve SMS oylaması sonuçları.

Survivor adasında Avatar Atakan'a yaklaşarak finale gitmeye niyet eden Yunus Günçe son elemede Tuğba Özay tarafından ismi söylenince şoke eden adımlar attı.

Yunus Günçe isminin yazılmasına Atakan tepki vermedi diye ona ihanet etti. Nagihan Karadere ve ismini yazan Tuğba Özay'a yanaşan Yunus Günçe açıklamaları ile de ağızları açık bıraktı.

Yunus Günçe Nagihan Karadere'ye 'Senin birinci olmanı istiyorum' dedikten sonra ihanet ve ikiyüzlülük yapacağını açıkça ilan etti.

Peki kimdir Yunus Günçe? Nasıl bir insan ve Instagram hesabından neler yansıyor?

KAFAMDA BÖCEKLER VAR

Yunus Günçe Survivor'a katılmadan önce kitap yazmayı denemiş. Kafamda böcekler var isimli kitabını sosyal medya hesabından "Bakirdim. Ve tam bir bakir erkek halleriydi halim. Acemi, ürkek, telaşlı" #kafamdaböceklervar /yazı hali" satırlarıyla tanıtmış.

Daha önce birçok dizi ve reklamda oynayan Yunus Günce'nin Almanya doğumlu.

Yunus Günçe'nin ailesi Aslen Trabzon / Akçaabatlı. Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmişti.

TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştı. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştı.

 Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapan Yunus Günçe reklam ve filmlerde seslendirme de yapıyor.  Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde de rol aldı.