BIST 10.614
DOLAR 32,23
EURO 34,96
ALTIN 2.432,50
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yola çıkacak olanlar dikkat!

Karayollarının bazı kesimlerinde, yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Abone ol

Karayollarının bazı kesimlerinde kanal, üstyapı, bant değişikliği, termoplastik çizgi, patlamalı yol yapım, otoyol hizmet binası yapımı çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Baladız-Isparta-Dereboğazı yolunun 1 ve 2. kilometrelerinde DSİ tarafından yapılan kanal çalışması nedeniyle bugün 14.00-15.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

Gümüşova-Gerede Otoyolunun Bolu Doğu (Çaydurt)-Bolu Batı kesimleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım, İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü verilecek. Çalışmalar 11 Ekime kadar sürecek.

Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci-Gölbaşı istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bant değişikliği yapılacağından, trafik karşı yönden iki yönlü ve kontrollü olarak gerçekleştirilecek. Çalışmalar 17 Ekime kadar devam edecek.

Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-1.Viyadük arası kesiminde termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 2 Ekime kadar her iki yönde işin durumuna göre yolun sol ve sağ şeritleri taşıt trafiğine kapatılırken, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Akyazı-Gümüşova kesiminde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım karşı yoldan gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolunun Gümüşova-Gerede kesimi Bolu il sınırı ile Abant kavşağı arasındaki termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 27 Ekime kadar (Bolu Dağı Tünel geçişi dahil) şerit daralması yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9 ve 11'inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi-çarşamba-cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.

Anamur-Aydıncık yolunun 23 ve 25'inci kilometreleri arasında bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla patlatma işlemi yapılacağından sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.

Anadolu Otoyolunun Yumrukaya-Çaydurt kesiminde yapılacak olan üstyapı iyileştirilmesi çalışmaları nedeniyle 30 Eylüle kadar İstanbul- Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılacağından ulaşım, Ankara-İstanbul yönünde bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Hasdal kavşağı-Kemerburgaz-Yassıören ayrımı yolu Seyrantepe bağlantı yollarındaki çalışmalar nedeniyle 31-B13 Nolu üstgeçit köprüsünün kiriş montaj çalışmaları yapılacağından saat 24.00'ten itibaren 25 Eylül Cumartesi günü saat 06.00'ya kadar ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

Ankara Çevre Otoyolu Cebeci Kavşağı-Gölbaşı Kavşağı-İncek Kavşağı arasındaki kesimlerde sürdürülen üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Gölbaşı Kavşağı-Cebeci Kavşağı arası 30 Eylüle kadar trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Cebeci Kavşağı-Gölbaşı Kavşağı istikametinde ve iki yönlü olarak sağlanacak.

Milas-Yatağan yolunun 0-36. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki Elmalık A Tipi Otoyol Hizmet Tesisinin yapımı ile ilgili olarak köprü kirişlerinin yerine konulması çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak verilecek. Çalışmalar 1 Ekime kadar sürecek.

Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri arasında 4 Eylül tarihinde başlatılan ve yaklaşık 2 ay sürecek patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hergün 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri (Bafa Gölü) arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometreleri arasındaki (Karacabel Tüneli Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.