BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,57
ALTIN 2.381,67

'Yok artık' dedirten dövmeler

'Yok artık' dedirten dövmeler

Çılgınlığın sonu yok. kendinize dövme ile farklılık yaratmaktan hoşlanıyorsanız ve cesaretiniz varsa bir de bu dövmeleri deneyin. en farklı siz olacaksınız...1. damak dövmesiyeni moda dövmelerin belki de en az rastlanan türü. her dövmecinin yapabildiği bir şey değil. fotoğraftaki dövme...

'Yok artık' dedirten dövmeler

Çılgınlığın sonu yok. Kendinize dövme ile farklılık yaratmaktan hoşlanıyorsanız ve cesaretiniz varsa bir de bu dövmeleri deneyin. En farklı siz olacaksınız...

1. Damak dövmesi
Yeni moda dövmelerin belki de en az rastlanan türü. Her dövmecinin yapabildiği bir şey değil. Fotoğraftaki dövme Brezilya'nın Sao Paulo kentinde yer alan Dövmeciler Sokağı'ndaki Franca tarafından yapılmış.

'Yok artık' dedirten dövmeler

2. Göz küresi dövmesi
Bugüne kadar gördüğünüz bütün çılgın piercing ve dövmeleri unutun. Herhalde kendi kendinize verebileceğiniz en büyük acı budur. Göz küresinin içine yapılan bu dövme sizi bambaşka bir insan şekline sokuyor. Fotoğrafta görmüş olduğunuz David Boltjes, gözünün beyaz kısmına kırmızı dövme yaptırmış. Bu şekliyle zombiye dönen Boltjes'i örnek alan Kanadalı Pauly de göz akını maviye boyayarak belki de dünyanın en çılgın girişiminde bulunmuşlar. Kornea dövmesi diye de bilinen bu yeni tür dövme stili gün geçtikçe yaygınlaşıyor. İlk deneme bundan yaklaşık 2 bin yıl önce gerçekleştirilmiş. O dönemde göz bozuklukları için yapılıyormuş fakat günümüzde imaj çalışmasına dönüşmüş.

'Yok artık' dedirten dövmeler

3. Dil dövmesi
Dile piercing yapıldığını duymuştuk ama dövmeyi herhalde ilk kez görüyoruz. Deneyenler çok acıdığını ifade ediyor. Islak bir bölge olduğu için acı daha fazla hissediliyor. Dilde olması kalıcılık anlamında hiçbir sorun teşkil etmiyor. Normal bir dövmenin ömrü ne ise dildekinin ömrü de aynı şekilde.

'Yok artık' dedirten dövmeler

4. Diş dövmesi
ABD'de Steve Heward adlı bir dişçinin yarattığı diş dövme modası gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Bedeli 75 dolar ile 200 dolar arasında değişiyor.