BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.498,53
POLİTİKA

Yıldırım Zeytinburnu’nda yapılması planlanan projeleri anlattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Zeytinburnu’nda sektör temsilcileriyle buluştu

Zeytinburnu’nda sektör temsilcileriyle buluşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım, Zeytinburnu’nda hayata geçirilmesi planlanan projelerden söz etti. Yıldırım, Zeytinburnu’nda trafiği rahatlatmak için tramvayın yer altına alınması için yürütülen projenin listenin en başına yazıldığını söyledi.

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Binali Yldırım Çırpıcı 1453 Sosyal Tesisleri’nde sektör temsilcileriyle kahvaltılı programda buluştu. AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy ve kendisi için destek istedi. Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin(ASKON) açılışına katılan Yıldırım, Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın kabrini ziyaret etti. Zeytinburnu’nda gerçekleştirdiği ziyaretlerde Yıldırım’a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu eşlik etti.

“İstanbul’u hepinizin gurur duyacağı bir şehir yapacağız”

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, “Gazi meclisimize mütebessim bir çehre kazandıran Meclis Başkanımız Binali Yıldırım ile birlikteyiz. Ne mutlu bize ki; inşallah artık İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hünerini, mesaisini maharetini İstanbul’a vakfedecek. Bu bizim için de çok heyecan verici. Zeytinburnulu hemşerilerimize hizmet ederken tecrübelerinden faydalanacak kendisinin önderliğinde İstanbul’u hepinizin gurur duyacağı bir şehir yapacağız. İstanbul’da 4.0 ile dört dörtlük bir belediyeciliği hayata geçireceğiz” dedi.

Sitene Ekle