BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.400,60
GÜNCEL

28 Şubat Türkiye Gündemi yeni

28 Şubat 2019 son 24 saat haber bülteni...

Binali Yıldırım açıkladı: İstanbul'da 500 bin kişiye iş imkanı

AK Parti İstanbul Büyükşehir adayı Binali Yıldırım, İstanbul için çok güzel projelerinin olduğunu altını çizerek, "Ortaya koyacağımız projelerle 500 bin İstanbulluya iş imkanı sağlayacağız." dedi.

Berat Albayrak: AB ile ticaret hacmi 165 milyar dolara yaklaştı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AB-Türkiye Yüksek Düzeyli Ekonomik Diyalog Toplantısı sonrası konuştu. Albayrak "Avrupa Birliği ticaret hacimi 165 milyar dolara yaklaştı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum'da dikkat çeken mesajlar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da İstasyon Meydanı'nda halka hitap etti. 1200 yataklı şehir hastanesinin Erzurum'a kurulacağı müjdesini veren Erdoğan, kent içi trafiğini tramvay ile rahatlatmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Donald Trump ile Kim Jong-Un anlaşamadı

ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un arasında Vietnam'da yapılan zirvenin ikinci gün görüşmelerinden anlaşma sağlanamadığı açıklandı

Şenol Güneş Milli takımın başına getirildi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Şenol Güneş A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine getirildi.

Yıldırım Demirören istifa etti

Şenol Güneş'in Milli Takım'ın başına getirilmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören istifa etti.

Sitene Ekle
Etiketler