BIST 9.583
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.476,64
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Yıldırım, "koltuk da fiyakalı olmuş" deyip çıkıştı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, konuşması sırasına oturduğu koltuğa bakarak, "Koltuk da fiyakalı olmuş, daha basit bir şey olsaydı" dedi.

Abone ol

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Devletimizi ebediyete kadar yaşatmak hepimizin boynunun borcudur. Bu konuda en büyük desteği siz Erzurumlu dadaşlardan alıyoruz. Çünkü sizler milli iradenin temsilcisisiniz. Pazar günü büyük bir demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız." dedi.

Pasinler ilçesinde düzenlenen AK Parti mitingine telekonferans ile canlı bağlantı yapan Yıldırım, mülki İslam'ın kilidi Erzurum'da vatandaşların  tarih yazdığını söyledi.

"Yürekten haykırdığınız sesinizi İstanbul'dan duyuyoruz"

Tek yürek ve tek bilek olarak vatandaşların Pasinler Ovası'nı inlettiğini aktaran Yıldırım, "Yürekten haykırdığınız sesinizi İstanbul'dan duyuyoruz." dedi.

"Koltuk da fiyakalı olmuş"

Yıldırım, Erzincan'ın doğunun kapısı, Erzurum'un da doğunun kalesi  olduğunu anlatan Yıldırım, konuşması sırasına oturduğu koltuğa bakarak, "Koltuk da fiyakalı olmuş, daha basit bir şey olsaydı" demesi alandakileri güldürdü.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son seçimi bilen ORC Araştırma'dan  yeni anket
Foto Galeri Son seçimi bilen ORC Araştırma'dan yeni anket Galeriye Gözat