BIST 10.209
DOLAR 32,34
EURO 34,79
ALTIN 2.400,83
HABER /  GÜNCEL

Yıldırım Demirören'in Schuster kararı

Demirören takımı 2-1 öndeyken kırmızı kart görerek yenilgiye neden olan Ferrari'ye sert mesajlar yolladı

Abone ol

Demirören'e göre takımın içinde bulunduğu durum büyük bir değişimin sancıları. Camiaya pembe bir tablo çizen Başkan, geleceğin çok parlak olduğunu iddia etti.

Derbinin ardından herkes Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in düşüncelerini merak ediyordu. Akşam gazetesi yazarı Ömer Güvenç, Demirören'i telefonla aradı. Londra'da bulunan Başkan, tüm camianın merak ettiği soruları tek tek cevapladı, çok önemli mesajlar verdi... İşte Yıldırım Demirören'in 3 önemli konudaki 3 önemli mesajı:

Sonuna kadar Schuster
Bernd Schuster'i Beşiktaş'ın gelecek planlamasını yapması için takımın başına getirdik. Bu sene alınan kötü sonuçlar bizi kararımızdan caydıramaz. Alman teknik adam, istediği müddetçe takımının başında kalacaktır. Şu anda yaşadıklarımız da büyük bir değişimin sancılarıdır. Gelecek Beşiktaş adına parlaktır.

Farka giderken fark yedik
DERBİYE çok kötü başladık. Geri düştük, hatta fark daha da açılabilirdi. Ancak sonra toparlanmasını bildik, hatta 2-1 öne geçmeyi de başardık. Oyunun tüm kontrolü bizim elimizdeydi. Her şey bizim lehimize ilerlerken Almeida'nın kaçırdığı yüzde 100'lük gol pozisyonu ve Ferrari'nin dirseğiyle elimizdeki maçı rakibe hediye ettik. Farka giderken fark yedik.

Q7&Ferrari'ye ceza vereceğiz
TÜM camiamızın içi rahat olsun. Kimse Beşiktaş'tan daha büyük değildir. Dinamo Kiev maçında kırmızı kart gören Quaresma ile F.Bahçe mağlubiyetinde başrolü oynayan Ferrari'ye gereken en ağır cezaları vereceğiz.