BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yıldırım 3 tarlayı sürdük için ne dedi?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu'nun kendisine telefonda söylediği o çok konuşulan sözlerinin en anlama geldiğini açıkladı

Abone ol

Yıldırım, 3 Mart 20011 tarihinde Ekşioğlu'nun kendisiyle yaptığı telefon konuşmasının ayrıntılarını anlattı. Başkan o sözlerle ilgili "Tarla" maçları "sürmek" ise, dileklerimizi ifade etmektedir" diye konuştu.

Çağlayan Adliyesi'nde görülen şike davasının 7. duruşmasında Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun "3 tarlayı da sürdük" sözüne açıklık getirdi. İşte o sözler:

BANA GELECEK KİŞİDEN BAHSEDİYORUM

"Bu tapede görüldüğü gibi Bana gelecek bir kişiden bahsediyorum. Bu kişi Dereağzı’nda boksörlere ait binanın ahşapları da dahil olmak üzere, Stadımızın, Topuk Yaylasının ahşap işlerini yapan/yapacak olan Hasan Pınar’dır. Yapılacak olan işleri kendisine vermek istediğimden İlhan Ekşioğlu ile maliyet üzerine konuşmak istiyorum. Tape dikkatlice okunduğunda bu iyice anlaşılmaktadır.

O SÖZLERİN ÖNCESİ VE SONRASI

İlhan Ekşioğlu ile konuşmamızda vaziyetlerin nasıl olduğunu sorduğumda, O’nun da "vaziyetin gayet iyi" olduğunu söylemesi, arkasından da "3 tarlayı da sürdük" sözü ve "yağmurda yağar ekinler çıkar" söylemi bir temennidir. "Tarla" maçları "sürmek" ise, dileklerimizi ifade etmektedir. Fenerbahçe’nin rakipleriyle ilgili beklentidir. Bu sözlerden başka amaç çıkartıp şifreli konuşuyorlar demek abesle iştigaldir. İlhan Ekşioğlu ise Eyüp Sultan’da yaptırdığımız dualar ve kurban kesilmesiyle bu hususu temenni etmektedir. İddianamede, Ligin 24. haftasında 04.03.2011 günü oynanan Kayseri – Manisaspor, 06.03.2011 günü oynanan Bursaspor – İ.B.B., 06.03.2011 günü oynanan Beşiktaş – Trabzon maçlarında şike yapıldığı anlamına geldiği söylenmekte, sonra da bu maçlarla ilgili bir eylem iddiasında bulunulmamaktadır."