BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Yerel radyolara gün doğdu!

Mirasis adlı şirket tarafından geliştirilen bir yazılım, hem istek parçalarının çalınmasını hem de radyolara gelir yaratılmasını sağlayacak.

Abone ol

Mirasis tarafından geliştirilen ve Turkcell ile birlikte uygulanan yeni bir SMS yazılımı yerel radyolar ve radyolardan istek parçası isteyen dinleyiciler için herşeyi kolaylaştırıyor.

Mirasis yazılımı, Türkiye'deki radyoların otomasyona geçmesini ve SMS kullanılarak istek parçaların çalınmasını, oylamalar, anket ve yarışmalar düzenleyerek dinleyicilerin radyo yayınlarına interaktif katılmasını sağlıyor. Mirasis, sisteme üye olan radyolara yayınlarında kullanabilecekleri bir otomasyon programı vererek sistemden azami faydalanmasını sağlıyor. Üstelik bu uygulamalar radyolara ücretsiz veriliyor.

Kısacası bundan sonra radyolar, çaldıkları istek parçalarından para kazanmaya başlayacaklar. Sistem, geliştikçe yerel radyolar da dinlenme oranına bağlı olarak gelir elde edecekler. Şarkı isteğinde bulunanlar da uygulanan SMS sistemi sayesinde istek parçasının ne zaman çalınacağını öğrenebilecek...

Arzu edenler www.mirasis.com.tr  web sitesinden gerekli bilgileri alabilir.