BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,10
ALTIN 2.519,98

Yenilenen Toyota Corolla

Yenilenen Toyota Corolla

Dünyanın en çok tercih edilen otomobili toyota corolla’nın 10. nesli yenilenen dış ve iç tasarımı ile birlikte geliştirilen iç ve dış donanım özelliklerini müşterilere üstün toyota kalitesi ve sıradışı konfor seviyesi ile sunuyor.

Yenilenen Toyota Corolla

Dünyanın en çok tercih edilen otomobili Toyota Corolla’nın 10. nesli yenilenen dış ve iç tasarımı ile birlikte geliştirilen iç ve dış donanım özelliklerini müşterilere üstün Toyota kalitesi ve sıradışı konfor seviyesi ile sunuyor.

Yenilenen Toyota Corolla

Geniş iç mekanı, konforlu sürüş özellikleri ve zengin donanımı kadar üstün kalte özellikleriyle de sınıfının en popüler otomobili olan Toyota Corolla, yenilenen tasarımı ve ileri seviye donanım özellikleriyle dünyanın en çok tercih edilen sedanı olmayı sürdürüyor.

Yenilenen Toyota Corolla

Yenilenen dinamik tasarım

Daha dinamik ve asil bir dış görünüm için yenilenen Toyota’nın C-sedan segmentindeki popüler modeli Corolla üst sınıf otomobil kalite statüsünü zorluyor. Yeniden şekillendirilen ön radyatör ızgarası ve farlarla birlikte tamponu da değişen Toyota Corolla daha cesur bir duruş sergiliyor. Arka tasarımda ise yenilenen stop lambalarıyla arka tampon ve tampona entegre reflektörlerle ise daha şık ve gösterişli bir görünüm kazanıyor.

Yenilenen Toyota Corolla

Yenilenen Toyota Corolla iç mekanda da sınıfının standartlarnıı yükseltmeye devam ediyor. Daha konforlu bir sürüş için yeniden tasarlanan direksiyon ve beyaz optitron göstergelerle donatılan Corolla’nın iç mekanı prestijli bir ambiyans sunuyor.