BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,74
ALTIN 2.395,32
HABER /  DÜNYA

Yeni yıl uygulaması ilginç görüntüler oluşturdu

Yeni yılda uygulamaya konulan yeni trafik cezaları uygulamalı olarak hayata geçirildi. Yapılan uygulama sırasında kameralara ilginç görüntül...

Abone ol

Yeni yılda uygulamaya konulan yeni trafik cezaları uygulamalı olarak hayata geçirildi. Yapılan uygulama sırasında kameralara ilginç görüntüler yansıdı.
Yasalarla yeniden düzenleme getirilen ve mevzuattaki yerini alan yeni trafik cezaları yapılan uygulamayla hayata geçirildi. Vatandaşlar yeni yıla yeni cezalarla karşılaşırken kameralara da ilginç görüntüler yansıdı. Vatandaşlar, yeni cezalar karşısında, “Hayırlısı olsun, yapacak bir şey yok” diyerek değerlendirdi.
Öte yandan yapılan uygulamaya takılan bir vatandaş ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Bypass ameliyatı olduğu için alkolmetreye üflemekte güçlük çeken bir vatandaş ancak 4’ncü denemenin ardından üflemeyi başardı. Yapılan testte sürücü alkolsüz çıktı. Vatandaş polis ekiplerine bypass ameliyatı olduğu için üfleyemediğini anlattıktan sonra teşekkür ederek buradan ayrıldı. Kameralara takılan ilginç görüntülerden birisi de yine uygulama sırasında yaşandı. Bir motosiklete 4 kişinin bindiğini gören ekipler, sürücüyü durdurarak hakkında yasal işlem başlattı.
(İHA)