BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Yeni sezonda Habertürk'te neler var?

2 Eylül'de yeni kadrosu ve yeni yapımları ile sezonu açan Habertürk TV bu sene de çok iddialı...

Abone ol

GAZETECİLER.COM
Türkiye'nin önde gelen haber kanallarından Habertürk TV’de yeni yayın dönemi başlıyor! Yeni kadrosuyla Habertürk TV’de yeni dönem 2 Eylül'de start alıyor.

PERDE SATIROĞLU İLE AÇILIP VEYİS ATEŞ'LE KAPANACAK

Türkiye’de gün henüz başlamamışken Sevinç Satıroğlu dünyadan haberler, ekonomik ve siyasi gelişmelerle Gün Doğarken diyor. Gündüz kuşağında; Habertürk ekranlarının sabah klasiği Canan Özgen’le Gün Başlıyor, Serap Belet’le Haber Masası, Buse Biçer’le Gün Ortası, Didem Arslan Yılmaz ile Güne Bakış günün sıcak başlıklarını canlı bağlantılar ve özel konuklarla ekrana taşıyor. Ece Üner ile Akşam Raporu da her zaman olduğu gibi günün öne çıkan gelişmelerini farklı görüşlerdeki uzman konukların yorumlarıyla izleyicilerle buluşturuyor. Ve saatler gece yarısını gösterdiğinde deneyimli isim Veyis Ateş; Gece Yarısı’nda dikkat çeken haberler, hayata yön veren kararlar ve gelişmelerle ekrana geliyor.

İŞTE HABERTÜRK'TE YENİ SEZON PROGRAMLARI

TEKE TEK: Fatih Altaylı'nın sorulamayanları sorduğu ekran klasiği Teke Tek, gerçeği aramaya, gündemi belirlemeye ve tartışmaya devam edecek.

EKSEN: Dünyadaki değişen güç dengeleri Selçuk Tepeli ve Afşin Yurdakul’un moderatörlüğünde Eksen’de değerlendirilecek.

SÖZ SENDE: Deneyimli gazeteci Balçiçek İlter’in sunduğu Habertürk klasiği Söz Sende zenginleştirilmiş içeriğiyle Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma akşamları yine Habertürk ekranlarında olacak.

DOĞRU AÇI: Belkıs Kılıçkaya, Türkiye'nin siyasi ve sosyolojik geçmişini, bugününü ve yarınını siyasetçiler, akademisyenlerle ve bazen insanlar öyküleriyle tartışacak.

BURASI HAFTASONU: Duygu Canbaş'ın sunduğu 'Burası Haftasonu' sürpriz konukları ve keyifli sohbetleriyle bu sezon da hafta sonu keyfinize renk katacak.

LEZZET HARİTASI: Ezgi Sertel tüm Türkiye’nin lezzet haritasını keyifli sohbetleriyle ve renkli görüntülerle ekrana taşıyacak. En leziz tatlar Lezzet Haritası’nda olacak.

TARİHİN ARKA ODASI: Murat Bardakçı’nın hazırlayıp Erhan Afyoncu ve Prof. Nurhan Atasoy ile birlikte sunduğu Tarihin Arka Odası, tarihin az bilinen ve üzerinde pek durulmamış konularını gündeme getirmeye devam edecek.

TÜRKİYE’NİN NABZI: Didem Arslan Yılmaz, hafta boyunca öne çıkan tartışmaları, siyasal gündemdeki gelişmeleri Cumartesi akşamları Türkiye’nin Nabzı'nda masaya yatıracak. Akıllardaki tüm soruların cesurca sorulduğu programda, Mehmet Ocaktan, Hilal Kaplan ve Can Ataklı da yer alacak.   

ENİNE BOYUNA: Ece Üner, gündemde öne çıkan başlıkları, Türkiye’de ve dünyada tartışılan tüm konuları Fehmi Koru, Ruşen Çakır ve Halime Kökçe ile birlikte pazar akşamları Habertürk TV’de değerlendirecek.

HAFTASONU AKŞAM RAPORU: Hafta sonu yaşananlar, yeni yayın döneminde deneyimli isim Zafer Arapkirli’yle Haftasonu Akşam Raporu’nda…

BAŞKENT GÜNDEMİ: Türkiye'nin gündemini şekillendiren siyasi gelişmeler, kulisler, yorumlar Nilgün Balkaç ve Erdal Şen moderatörlüğünde her pazartesi Başkent Gündemi'nde...

ÖTEKİ GÜNDEM: Habertürk’ün kısa sürede izlenme rekorları kıran programı Öteki Gündem artık pazar akşamları ekranda olacak... Pelin Çift’in sunduğu programda uzman konuklar “öteki” gündemin bilinmeyenlerini masaya yatıracak.

SPORTÜRK: Sportürk, pazar günleri futbol dünyasındaki son gelişmeleri ekrana taşıyor. Faik Çetiner’in kaptanlığında deneyimli futbol yorumcuları Tanju Çolak, Abdülkerim Durmaz, Ali Gültiken, Ogün Temizkanoğlu, Bülent Yavuz ve Halil Özer  de Sportürk’le izleyicilerle buluşuyor.

BİZİM STADYUM: Ekranların futbol klasiği Bizim Stadyum Habertürk’te yeniden kapılarını açtı. Faik Çetiner yönetiminde daimi yorumcular Tanju Çolak, Abdülkerim Durmaz, Ali Gültiken, Ogün Temizkanoğlu, Bülent Yavuz ve Serdar Ali Çelikler’le haftanın spor olayları Bizim Stadyum’da.